Aktywne Wpisy

Wiskoler_double +22
#szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
źródło: 04 - Fied 5 c
Pobierz
stormi +54
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy

źródło: nnk
Pobierz@paulhilbert68: niektórzy mają wywalone na fb, insta, a nawet wypok, bo popiszą trochę i robią #usunkonto Tęsknię za forami internetowymi, które media społecznościowe zmiotły z planszy
Dzieki grom nauczylem sie jezykow, nawet cos zarobilem na e-sporcie i nawiazalem znajomosci, ktore i do dzis w realu utrzymuje. Jak dla mnie dzieki technologii zycie jest x razy lepsze, wiec chyba po prostu powiem "ok
@artur-hemingway: w sumie to dlaczego? Czasy osiedla mijają, ludzie dojrzewają, wyjeżdżają ze swoich miasteczek. Social media częściej pomagają w utrzymywaniu relacji dorosłych, niż w tym przeszkadzają.