Aktywne Wpisy
Takijakja +4
Potrzebuje porady... Od kilku miesiecy mam dziwne poczucie lęku, prześladuje mnie. Dla przykładu jak wychodzę z pracy zawsze mam lęk, że zrobiłem coś źle mimo, że wiem iż tak nie było lęk prześladuje. Cały wolny czas spędzam w łóżku, siedzę do późnych godzin bo niechce spać by następny dzień się nie skończył bo następny może być gorszy i pytanie... Czy jak umówię się na wizytę to potraktuje mnie poważnie, bo ostatnio czytam,

Damianowski +12

My gramy w tą samą grę?
Wszyscy płaczą o puste planety, ja ląduję na losowych miejscach i znalazłem już TRZECIĄ opuszczoną bazę, albo gospodarstwo.
Strzelam się tam z piratami i zbieram loot.
A to wszystko na losowej pozycji na mapie, gdzie jest ta pusta przestrzeń gdzie nic nie ma?
Gdzie jest ta pustynia? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Druga sprawa, kto na marsie, gdzie nie ma nic poza pustynią, będzie budował farmę warzyw i zwierząt? Bo chyba mnie coś w postępie ominęło i zwierzęta zaczęły kamienie żreć a a marchewki w skale wyrastać
Bo nie wiem co Ci na te głupoty odpisać, to że twój strimerek Ci pokazał na filmiku 2 bazy, nie oznacza, że każda taka jest
Kup, pograj potem oceniaj grę, a nie obejrzysz kilka filmików i już wiesz jak gra jest zrobiona, że silnik to gówno bo stary xD, że bazy takie same.
No tak i wiesz lepiej ode mnie, od typa co gra od samego rana w dniu premiery po 8-16h xD
i co, wedlug ciebie ten filmik to fake?