#starfield Mój mały stateczek, muszę dołożyć jeszcze tylko kilka pojemników do chowania itemów, bo mam ledwo 2440kg i zwiększyć jego moc, bo fajnie kosi wrogów ale trochę mi brakuje do porządnego ostrzału
@MePix: jakich wrogów jakie strzelanie przecież to jest najbardziej bezużyteczna i nudna mechanika w grze. Tylko dla autystów którzy budują sobie w głowie nową gre ignorując to co jest na ekranie i żyja w własnym swiecie xD
@Variv: Zmodyfikowany, ale zostałem tylko podwozie bo mi się nie chciało z nim męczyć. Za 400k na jakiejś planecie kosztował, teraz go modyfikuję, ale widzę że potrzebuję więcej perków do budowy, bo se potem zrobię na nowo statek od podstaw, coś na styl no mans sky
@MePix próbowałem przerabiać w edytorze domyślny statek Frontier, ale miałem pełno błędów, których nie umiałem rozwiązać. Zmieniłem tylko rodzaje działek i reaktor, bardzo nieintuicyjne dla mnie to budowanie, a liczyłem, że będzie trochę jak Lego :(
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
Mój mały stateczek, muszę dołożyć jeszcze tylko kilka pojemników do chowania itemów, bo mam ledwo 2440kg i zwiększyć jego moc, bo fajnie kosi wrogów ale trochę mi brakuje do porządnego ostrzału
źródło: obraz_2023-09-03_122904955
PobierzŁo kierwa, nie wiedziałem, że jesteś aż tak głupi
Normalnie stajesz się człowiekiem memem, na tyle obsrałeś majteczki, że musiałeś przyjść do moich wpisów się doyebać czegoś xD
Ale zabawny piesek
Daj głos kolejny raz, może da się wytresować xD
Za 400k na jakiejś planecie kosztował, teraz go modyfikuję, ale widzę że potrzebuję więcej perków do budowy, bo se potem zrobię na nowo statek od podstaw, coś na styl no mans sky
Tam jest wszystko opisane, nie ma tam nic ciężkiego