Aktywne Wpisy
WykopX +193
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +541
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Szczególnie jest to widoczne wśród dalszej rodziny.
- mówisz, że jedziesz na wycieczkę do Japonii. Powiedzą, że oni też mieli jechać, ale musieli odwołać, bo im wypadło szczepienie psa, czy inny ortodonta :D
- kupiłeś sobie auto za 300k w leasing - powiedzą, że oni by nie chcieli w leasing, bo to właściwie nie ich samochód wtedy i trzeba ratę płacić itd. - po czym się okazuje, że zakredytowali się pod korek na trupa za 70-80k :D, a ja mam ratę, która kosztuje mnie 2 dniówki pracy
- kupujesz dom pod miastem - no to ci powiedzą, że wolą 40m2 klitę w mrówkowcu, bo bliżej do żłobka i nie trzeba kosić trawę xD
- mówisz, że zarabiasz 25-30k w kapciach przed komputerem we własnym biurze - powiedzą ci, że oni by tak nie mogli cały dzień przed tym kąkutrem i wolą swoje stabilne gównopracę za okolice minimalnej-średniej krajowej xD
Japyerdole ludzi z takich mentalem to powinni trzymać w jakichś gettach byle z dala ode mnie.
Gdyby nie to, że nie chcę sprawiać przykrości swojej kobiecie, rodzicom, którym zależy żebym jako takie miał chociażby minimalne relacje z dalszą rodzinę to bym tych ludzi mógł do końca życia już nie oglądać.
Mental dziada PRL-owskiego zawistnego, małomiasteczkowego, zakutego łba, mimo młodego wieku i nawet czasem jakiejś gównoszkoły skończonej.
I te kwiatki w stylu wynajmowanie dobrych aut żeby tylko nie przyjechać swoimi trupami na jakąś komunię czy wesele :D
Dramat.
#przegrywpo30 #przegrywpo30stce #bekazpodludzi #zalesie #polska #polacy #wykop30plus #wykop30club
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przecież po wpisie widać że dzieciak nie ogarnia jeszcze kwot. Np. wspomina o zarobkach 25-30k (niech będzie netto) a kilka linijek wyżej o racie leasingowej auta za 300k w wysokości dwóch dniówek. Chyba nigdy nie brał leasingu, bo takie auto kosztuje miesięcznie trochę więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bojackHorsemanPatataj: aha dziecko. Lepszy mental buraka z przerośniętym ego, co czuje się lepiej przez wywoływanie dyskomfortu u tych biedniejszych. Czyje multikonto?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bojackHorsemanPatataj: