Wpis z mikrobloga

@tylkoponsfw: leję ją ojciec, odłącza neta, musi sama zarabiać na ubrania i żarcie, bo matka w zasadzie ma wylane i sama jest na neuroleptykach cały czas z uwagi na zaawansowana schizofrenie, notabene nasza bohaterka też ma silne podejrzenie takowej, ale nawet nie ma kto z nią pójść do lekarza. Oczywiście zalążki fobii społecznej, zero znajomych, i w najlepszym przypadku ignorowanie w klasie/szkole.
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: Nie wiem czy dałbym radę aż tak w to zaingerować. Nie wiem gdzie dokładnie mieszka, nie znam jej numeru telefonu. Szkołę ogarnia tyle o ile, pracę, dorywczo jak jest w stanie. Matka czasami się uaktywni i nawet zrobi zakupy, bo stary jest zbyt zajęty chlaniem.

Z wyglądu? Kwestia gustu, dla mnie 8/10 lekko.
  • Odpowiedz
nawet jeżeli, to cieszylbym się, że się wyrwała stamtąd.

@mateusz-gralak: I tak się wyrwie, kwestia czasu. Natomiast nie znaczy, że bez obciążeń zebranymi wzorcami.
  • Odpowiedz
@mateusz-gralak: Aha, czyli ma powodzenie na rynku matrymonialnym. A ciekawe czemu nie ma znajomych.

Btw ukazuje się tutaj nam brutalna rzeczywistość męsko-damska, mężczyzna nie mógłby liczyć na nikogo, a kobiecie to ktoś chce pomóc albo sobie może znaleźć chłopaka.
  • Odpowiedz