Aktywne Wpisy

Bipolar- +26
Przez tych zawistnych programistów stąd jak @Ksiega_dusz @BlackpillMonster @ly000 @p0melo i inni teraz każdy chce lekarzem być. Wszyscy idą na medycyne, wszyscy sie będą przebranżawiać na lekarzy i c--j. Gratuluje udanej akcji propagandowej w skali całego kraju.
Rozlało się to na cały kraj tak samo jak ta akcja z deweloperami. Ten portal jest toksyczny w c--j, bo kilka osób albo nawet jedna mająca po kilkanaście/kilkadziesiąt multikont, które można
Rozlało się to na cały kraj tak samo jak ta akcja z deweloperami. Ten portal jest toksyczny w c--j, bo kilka osób albo nawet jedna mająca po kilkanaście/kilkadziesiąt multikont, które można
źródło: image
Pobierz
pearl_jamik +21
Byłem kiedyś fanem motoryzacji, tata pokazał mi swojo kolekcje gum turbo z fajnymi brykami. Jarałem się. Były auta fajne, z charakterem. Różne.
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
źródło: z12043282Q,Guma-Turbo
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Uuu kolejny kryptogej na prawicy
@ItsGrN: Z początku myślałem, że opisujesz użytkowników wykopu. xD
Zgadzam się. To nie mój kolega. Aż tak jestem przewidywalny? Skąd wiedziałeś, że akurat ten nie jest moim kolegą? Konfederaci zawsze tak mówią?
Na LIŚCIE DO SENATU nie ma więcej niż jeden. Po prostu jest jeden. Przynajmniej powinien (ꖘ⏏ꖘ)
Moim zdaniem masz zły osąd.
Na stronie trzeciej Konstytucji Wolności jest spis treści tematów którymi Konfederacja się zajmuje. Nic więcej, nic mniej.
źródło: temp_file7112670182869662866
PobierzDziękuję za cenzurę. Możemy się nie zgadzać ale fason trzeba trzymać.