Aktywne Wpisy

LatajacyJeczmien +616
Ale mnie triggerują ludzie pieprzący o tym, że ktoś siedzi na siłowni na telefonie. Tak, będę podnosić ciężary bez żadnych przerw, a jeśli już się zdarzy przerwa, to będę się gapić w sufit przez dwie minuty żeby ktoś czasem nie pomyślał, że na siłowni siedzę na telefonie zamiast ćwiczyć xd
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierz
mickpl +670
Będzie krótko, bo nie ma co się rozpisywać. Kupiłem mieszkanie i kończę mirkowanie. Było fajnie XD Dzięki.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: F4wm0p2X0AAwOFD
PobierzZresztą o czym w ogóle rozmowa, jak zwykła rozmowa przez telefon z nim przy łbie to znacznie, znacznie silniejsze "promieniowanie" niż ten BT.
@kaspil: ale to raczej wyjątki chyba jak chodzi o audio? sam mam słuchawki BT5.2 które łączą się bez problemu ze starym sprzętem audio (w trybie nadawania) w wersji na pewno sprzed BT 4 (nie wiem nawet jaka to wersja), i odwrotnie, ostatnio jakoś odgrzebałem i uruchomiłem ponad 15-letnie słuchawki które działały z najnowszym macbookiem i pixelem (BT 5.2).
O ile standard bluetooth uważam za straszną sieczkę i generalnie
@kaspil: przesadzasz. 20 lat temu Bluetooth w laptopie to była rzadkość i nie istniał jeszcze profil A2DP, więc siłą rzeczy nie dało się wtedy przesłać muzyki przez BT, który maksymalnie
@kaspil: @gl0wa że jak? Nie wiem do jakiej wersji bluetooth się odnosisz, ale słuchawki w wersji 5.x podłączyłem do laptopa z BT 4.x
update - laptop ma 12 lat, bluetooth 3.0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)