Wpis z mikrobloga

@t00b33: Twoje życie jest oparte jedynie na wiecznym "daj" czy jesteś jakiś upośledzony? Skoro nikt nie odzwania, to zapewne masz c-----e CV, albo nie umiesz się dobrze "sprzedać". Poza wysłaniem CV dopisujesz jakieś kilka zdań od siebie czy tylko wysyłasz sam plik? Pytam serio, nie atakuje Cię.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wezwoguleicstont Jestem upośledzony, cv mam dobrze zrobione bo pytałem po ludziach, dopisuje coś tam od siebie jak wysyłam, ale czasem strony nie dają takiej możliwości, to nic nie piszę. Ostatnio z kolegą z liceum zdarzyło mi sie rozmawiać, mówił ze sam nie mógł tu pracy znaleźć, tak samo mama opowiada co jej inni mówią, ze ich dzieci tez mają problem z pracą a jak już to mają jakaś po znajomości ogarnięta.
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: Albo nie ma c-------o cv tylko mieszka tak jak ja we wsi zabitej dechami w polsce B zwanej dla niepoznaki miastem, gdzie bezrobocie wygląda jak w 2000 i O ILE jest jakaś oferta pracy chociażby na pomocnika w sklepie czy operatora mopa to i tak połowa miasta wysyła cv, gdzie i tak zatrudnią kogoś po znajomości.
  • Odpowiedz
Albo nie ma c-------o cv tylko mieszka tak jak ja we wsi zabitej dechami w polsce B zwanej dla niepoznaki miastem, gdzie bezrobocie wygląda jak w 2000 i O ILE jest jakaś oferta pracy chociażby na pomocnika w sklepie czy operatora mopa to i tak połowa miasta wysyła cv, gdzie i tak zatrudnią kogoś po znajomości.

@t00b33 @KodakPlamisty: ehh jakaś pandemia by się przydała żeby praca zdalna nawet przy
  • Odpowiedz