Aktywne Wpisy

mickpl +619
Kuniewicz, otodom: "Z naszych badań wynika, że ludzie chcę kupować mieszkania, ale jest za drogo."
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci

mickpl +245
Sytuacja na grupkach na fb jest teraz taka, że oferty pod korek, chętnych nie ma, jedynymi reakcjami jest wyśmiewanie wycen, a ludzie oferują np. połowę ceny. Co jakiś czas ktoś wrzuci "kupię za gotówkę" i wtedy dostaje pierdyriald "priv, priv, wybierz mnie".
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci

https://wykop.pl/wpis/72522863/damage-control-na-pelnej-z-trollowni-az-sie-zapedz
XDDD
#polska #ukraina #ruskapropaganda
źródło: dzbanisko
Pobierz@robertkk: a masz dowód? Czy powtarzasz po Mykoli aka BajzelMen?
Nie usuwam żadnych swoich wpisów, usuwam komentarze typu ruska onuca/ troll z Petersburga. A co do używania niepoprawnej polszczyzny to jest częsty argument fajnopolaczkow, więc jeżeli Robert nie potrafi zbudować poprawnie zdania po polsku to dlaczego mu tego nie wytknąć.
Widać, że typa zabolało skoro cały czas to wspomina @robertkk jak tam juz wiesz