Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +450
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:

powodzenia +1045
gdyby wykop nakręcił teraz panikę, że zabraknie paliwa na stacjach, to PiS byłby zmuszony odblokować ceny tuż przed wyborami ( ͡º ͜ʖ͡º) ewentualnie zabrakłoby paliwa na stacjach, co też byłoby ciekawe
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen

1. Czy do takiej małej obudowy wchodzi zasilacz standardowych rozmiarów, czy jakiś specjalny ?
2. Na co trzeba uważać przy dopieraniu podzespołów i składaniu takiego kompa ? Wiem tylko że, płyta główna ma być w formacie mITX
1.Prawdopodobnie zasilacz będzie musiał być formatu SFX, ale widziałem chyba egzemplarz obudowy mITX, do których można było wstawić zasilacz formatu ATX.
2.Zapewne na rozmiar chłodzenia CPU i tym rozmiarem pewnie będziesz musiał się też sugerować przy doborze procesora by chłodzenie takich wymiarów dało sobie radę.
Możliwe też, że nie każda karta graficzna ci wejdzie - ale to bym dobierał do obudowy i jej specyfikacji producenta.
Można też obejrzeć jakieś filmy
@cacyyy: Na wszystko. Wymiar chłodzenia CPU, wymiar GPU, ilość wentylatorów, układ samej obudowy.
Tyle że do jednej włożysz duże chłodzenie proca, kartę grafiki długą na ponad 30cm, a do drugiej coolerek wysoki na 4cm i kartę nie dłuższą niż 17cm...
90% przegadanie Internetu. Sporadycznie jakieś gierki, bez wysokich wymagań graficznych
Procek wybrałem i5 12400, płytę coś pod ddr4.
Celuje w iatx, bo brat ma mały pokój. Ale jeżeli będzie duża różnica w cenie, pójdę w m atx.