Wpis z mikrobloga

Mirki,

Córa chce "potańczyć" do #gry #justdance bo grała u koleżanki i jej się bardzo spodobało.

Z tego co wiem grała na którymś #xbox przy użyciu #kinect tylko nie wiem w jaka część ani na której konsoli.

Więc mam kilka pytań:
1. czy można podłączyć i grać w jakaś czesc Just Dance na PC? Bo ja mam #pc to wtedy sama kamerkę dokupie.
2. czy można podłączyć i grać w just dance na Xbox series X?
3. Co najlepiej kupić?

wszelkie wskazówki mile widziane.
pozdr.
  • 16
@Barto_ Tak jak @NoKappaSoldier73 napisał. Te nowe wersje na Xboxa są słabe. Najlepiej się w to grało na Xboxie 360 i Kinect. Jest jeszcze jedna opcja: Nintendo Switch - fajnie to działa z Joyconami, no i wyszła wersja 2023 więc nie jest się skazanym na stare wersje z 360.
@Barto_: Koledzy wyżej nie mają racji, to znaczy mają częściowo. Najlepszy do tego zastosowania jest xbox one + kinect dedykowany do niego o dużo wyższej rozdzielczości niż ten od x360, wykrywanie głębi itd. Grałem na nim w Just Dance i w Dance Central, dla młodych super sprawa.
@Barto_ series x nie obsługuje kinecta, 360, one x, obsługują, ale series już nie, więc najtaniej to jakiś xbox 360 z kinect , i będzie pan zadowolony