Wpis z mikrobloga

Jak kilka lat temu działałem na #tinder to przerażała mnie jedna rzecz.
Ja:
- 185 cm (podany w opisie)
- wyrzeźbiony, kaloryfer na brzuchu
- ogólnie zadbany, fryzura, brwi, zarost, cera, zęby białe, dobre ciuchy

i np. dałem z prawo jakiejś niezłej sztuce na podstawie tylko jednego zdjęcia.

Potem jadę na spotkanie, patrzę, a tam kvrwa krzywę zęby, wzrost siedzącego psa, sylwetka rozdeptanej żaby, z 5-8 lat więcej niż na zdjęciach (było kilka takich przypadków o różnych natężeniu różnic real vs foto).

Już pomijam fakt, że mnie oszukała i naciągnęła. Chodzi mi o to jak jedna z w drugą (z całym szacunkiem) w ogóle śmiała sądzić, że mi się spodoba, że możemy iść razem do łóżka? Czy one naprawdę nie wstydziłyby się z rozebrać przed facetem, który wygląda 5x lepiej od nich samych?

Jak ja bym miał bebzon i męskie c---i i miałbym się rozebrać do gołej d--y przed jakąś fitnesską to chyba bym spłonął ze wstydu.

Nie raz idąc na randkę z jakąś instagramerką zastanawiałem się, czy aby na pewno gramy w tej samej lidze, mimo, że moje foty były zupełnie naturalne, w naturalnych pozach, bez żadnych filtrów.

Czy one nie mają żadnej jakieś kvrwa samokrytyki? Lustra w domu? To tak jakby Danny de vito miał iść do łóżka, nie wiem kvrwa, z Magdaleną Ogórek. No przecież zwyczajnie naturalnie coś tu nie gra.

Albo kupiłem sobie Golda, przeglądam laski, które wbiły mi lajka i nie dowierzałem. Naprawdę nie dowierzałem na niektóre kobiety, które wbiły mi lajka. Naprawdę nie byłoby im wstyd iść obok mnie gdzieś na lody, czy kawę? Przecież to tak jakby za rękę popyerdalał Karolak z Salmą Hayek. No wyglądałoby to delikatnie mówiąc niedorzecznie i tylko mogłoby być im przykro.

#blackpill #przegryw #przegrywpo30 #przegrywpo30stce #randkujzwykopem #badoo
bojackHorsemanPatataj - Jak kilka lat temu działałem na #tinder to przerażała mnie je...

źródło: Zrzut ekranu 2023-08-24 105845

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bojackHorsemanPatataj: U mnie na dzielni, pełno grubych bab ma szczupłych chłopów a żeby było śmieszniej dużo grubych facetów ma szczupłe laski. Różowe liczą chyba na jakiś wytrenowanych blakpilowców, którzy cieszą ryjek, że w końcu po latach treningu mogą w ogóle powoąchać boberka żywej kobiety;)
  • Odpowiedz
@bojackHorsemanPatataj: Kisiel w głowie zrobiony przez media.
Sam się na to wielokrotnie naciąłem: na tinderze trzy dobre zdjęcia, zaczynam z nią rozmawiać, inwestuje czas, biorę instagram i widzę pozostałe zdjęcia gdzie wygląda jak g---o (dobrze że chociaż miała inne zdjęcia). Innym razem wszystkie foty zrobione z jednego profilu, spotykam się na żywo i zgryz jakby koń jej przyjębał w dzieciństwie.
Najbardziej chciało mi się rzygać jak wziąłem już ładną dziewczynę
  • Odpowiedz
body positive i inne lewackie wymysly namieszały babą w głowach

@Ryoku: dokładnie to, do tego cała masa spermiarzy. Krzywa, bezzębna baba z 12 bachorków wrzuca foty na insta/FB/tinder, i zawsze przynajmniej kilkudziesięciu Januszy i mirasów którzy wyruchaliby nawet rurę ściekową ślini się do niej jaka jest piękna.
  • Odpowiedz
body positive i inne lewackie wymysly namieszały babą w głowach

@Ryoku:
Szwecją - lewacki kraj, upada od wielu lat
Szwedki - zadbane, wysportowane, szczupłe, uśmiechnięte, miłe, nie boją się męskich prac jak jeżdżenie ciężarówką, czy pracy przy szambiarce

To polscy potomkowie chłopów z kompleksami wyhodowali pokolenia roszczeniowych księżniczek przekonanych o własnej doskonałości. Ten naród nie ma przyszłości.
  • Odpowiedz
@bojackHorsemanPatataj: dawno nie widziałem tu tak bardzo narcystycznego męskiego wpisu, gratuluje :D

Nie dorabiaj sobie całej filozofii do prostych rzeczy.
Nie, nie było jej wstyd.
Tak, liczyła że ma szansę.
Zdziwiłbyś się jak dużo osób tak myśli. Nawet bym powiedział że 95% tagu #przegryw sobie tym r-------o psychikę
  • Odpowiedz
@Wobbuffet wiesz, ale to widać, od razu że przy zdjęciu jest majstrowane. poza tym ja żaden piękniś nie jestem. normalny, bardzo zadbany, męski facet. nie dorysowuję sobie szczęki w Photoshopie, a skóra na zdjęciach nie była jednolita jak namalowana w paincie
  • Odpowiedz