Aktywne Wpisy

nervous_breakdown +337
Właśnie sprzedałem za 1000 zł Peugeota 206, w którego w ciągu ostatniego roku włożyłem ponad 7 tysięcy
#samochody #motoryzacja #zlomnik
#samochody #motoryzacja #zlomnik
źródło: IMG_20250719_172032
Pobierz
Mega_Smieszek +50
źródło: temp_file2414918307079380449
Pobierz

W pierwsze 15 minut po założeniu konta na tinderze złapałem 17 like'ów, a przez kolejne 2h zaledwie 7. Czy to normalne? Tinder obniżył mi zasięgi, bo nie pisałem od razu wiadomości i nie chciałem kupić golda, czy co? Da się coś z tym zrobić?
#tinder #randkujzwykopem #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@janciopan : ten boost nie trwał kiedyś 24h? Jak teraz jest na zaledwie 15min to xD
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@wap_eeL : a opłacają się te wszystkie goldy, boosty, itp, czy strata hajsu? Masz wtedy podobną widoczność co przez pierwsze 15 minut? Swoją drogą właśnie po tym okresie zapytali mnie o weryfikację. Może ktoś zreportował za fake? Na szczęście udało się zweryfikować
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
@Hrjk : ale przecież musieli mnie dawać w prawo bo dostawałem likei. Około jeden like na minute to chyba nie najgorzej, nie?
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Dla przykładu, jakbyś miał kupione od początku konto gold albo platin, to miałbyś kilka razy mniej polubien, niż na darmowym.
Za to jak konto premium wygaśnie, magicznie zaczną pojawiać się nowe polubienia.
Bardzo nieuczciwa aplikacja. Do tego, nie usuwają oczywistych fejk kont, np azjatek.