Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W pierwsze 15 minut po założeniu konta na tinderze złapałem 17 like'ów, a przez kolejne 2h zaledwie 7. Czy to normalne? Tinder obniżył mi zasięgi, bo nie pisałem od razu wiadomości i nie chciałem kupić golda, czy co? Da się coś z tym zrobić?

#tinder #randkujzwykopem #podrywajzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: prawdopodobnie ocenia ilu uzytkowników dało w prawo/lewo i na tej podstawie chowa "nieatrakcyjne" konta, aż wyświetlasz się tylko tym użytkownikom, którzy "przeszli" tindera. Nowe konta mają neutralne ratio, więc jeszcze są pokazywane. Taka moja hipoteza.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
@wap_eeL : a opłacają się te wszystkie goldy, boosty, itp, czy strata hajsu? Masz wtedy podobną widoczność co przez pierwsze 15 minut? Swoją drogą właśnie po tym okresie zapytali mnie o weryfikację. Może ktoś zreportował za fake? Na szczęście udało się zweryfikować

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przez cały okres posiadania tindera miałem golda przez jeden miesiąc i uważam, ze nie jest to warte swojej ceny(mimo ze wtedy kupiłem za 50% ceny). Jeśli chodzi o widoczność to jest ona taka sama ale ja patrzyłem na to ze strony oszczędności czasu na zasadzie, ze wchodzisz raz w ciągu dnia, patrzysz kto ci dał lajki i przesuwasz to jak tam chcesz i wychodzisz. To jest całkiem spoko rozwiązanie
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim no pewnie dlatego w ogóle jakieś dostajesz. Ja w ciągu ostatnich dwóch tygodni miałem 0 likeow, założyłem nowe konto i dostałem 3 w jeden dzień.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tinder to aplikacja do zarabiania pieniędzy i na tym opierają się algorytm.

Dla przykładu, jakbyś miał kupione od początku konto gold albo platin, to miałbyś kilka razy mniej polubien, niż na darmowym.

Za to jak konto premium wygaśnie, magicznie zaczną pojawiać się nowe polubienia.

Bardzo nieuczciwa aplikacja. Do tego, nie usuwają oczywistych fejk kont, np azjatek.
  • Odpowiedz
Czasem od takiego fejk konta dostaniesz matcha znikąd. Nigdy nie lajkuje właśnie azjatek z czapy a nieraz jak za długo nie miałem matcha to dostawałem właśnie takiego na pocieszenie ????
  • Odpowiedz