Wpis z mikrobloga

W odniesieniu do sprawy pomówionego o pedofilię mężczyzny ze Świnoujścia, który odebrał sobie życie po tym jak radna Platformy Obywatelskiej udostępniła jego dane osobowe, przypominam historię kickboskera z Wrocławia, którego internauci błędnie zidentyfikowali jako sprawcę napadu na kobietę podczas "strajku kobiet".

Za oskarżeniem stał popularny wówczas profil Kondominium na Twitterze. Gdy policja ujęła prawdziwego sprawcę, internauci już prawie organizowali rajd na mieszkanie pomówionego sportowca. Użytkownik Kondominium usunął konto i nigdy nie wrócił na Twittera.

Oby w przypadku radnej Dominiki Jackowski stało się podobnie. Zabranie tej pani przywileju korzystania z mediów społecznościowych byłoby najmniejszą możliwą karą. Bo niestety - fałszywe oskarżenia i pomówienia w praktyce w Polsce są niekarane, bo są nie do udowodnienia. Dlatego stanowią przestępstwo doskonałe, aby zniszczyć człowieka: wysoka skuteczność (łącznie z samobójstwem pomówionej osoby), a praktycznie brak kary.

#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #lewackalogika #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #prawo
sildenafil - W odniesieniu do sprawy pomówionego o pedofilię mężczyzny ze Świnoujścia...

źródło: osk

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sildenafil tymczasem Ci sami ludzie co słusznie cisnęli Duklanowskiego pochwalają jej wyczyn.

Jeszcze niecały rok temu czekałem na plottwist po akcji z Duklanowskim aby ktoś po szczuciu Platformy się zabił i czekał na reakcję ich fanów oraz samych działaczy PO.

Jak widać - Ziobro zaskoczenia - pochwała, że się zabił i tyle a radna niewinna, wszystko wyjaśniła w hejtparku - wina Duklanowskiego.
  • Odpowiedz
@sildenafil @xDawidMx najlepsze jest to że potepilem wtedy wyciek tych danych i Mela na ryj dla pisowczyka była gotowa - wykopki mi przyklaskiwaly. Teraz potepilem również to bo chłop się zabił przez nagonke, mimo że jestem ateista i kościoła delikatnie mówiąc nie lubię - wykopki na mnie plują xD K---a albo jesteś z nami albo przeciw nam
  • Odpowiedz
@sildenafil: ksiądz wali konia do dziś i na plaży? napiszę "mężczyzna" by wybielić trochę obraz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do radnej to podała dalej twitta, co zrobiło paręset osób ale oczywiście jak babka z platformy to zrobiła to główna winowajczyni.

Trzeba było walic konia na plazy pośród turystów?
Tylko nie jedzcie mi symetryzmem że sprawa gdzie PiS i ich beton medialny upublicznił dane OFIARY molestowania
  • Odpowiedz
W odniesieniu do sprawy pomówionego o pedofilię mężczyzny ze Świnoujścia

@sildenafil: wkleisz w końcu jak go pomówiła o pedofilie. Od wczoraj czekam na tego jej posta czy to w czym go pomówiła.
Oraz jak się ma ro do dostania mandatu prze tego księdza wystawionego przez policję?
  • Odpowiedz
@ten-wegetarianin: było czy nie było dzieci? udowodnij, że nie było. Ja nie wiem, i ogólnie chyba to nie jest najważniejsze. Najważniejsze jest, że se trzepał publicznie będąc jeszcze dodatkowo księdzem xDDD Człowiek niebędący księdzem, a trzepiący se publicznie nazywany jest zboczeńcem, jak zatem nazwać takiego samego człowieka tylko ze statusem księdza? xDDDDD
  • Odpowiedz
  • 2
@markhausen:

napiszę "mężczyzna" by wybielić trochę obraz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Napiszę mężczyzna, aby pokazać, że w ten sposób pomówiony mógłby zostać każdy, informatyk czy lekarz też
  • Odpowiedz
  • 3
@Gozd:

wkleisz w końcu jak go pomówiła o pedofilie

Podała dalej Tweeta z jego zdjęciem, o tytule "ksiądz p-----l", dorzucając od siebie jego imię , naziwsko, miejsce zamieszkania i zawód
  • Odpowiedz