Aktywne Wpisy
LaurenceFass +200
Dzietność 1.1 w Polsce.
Wyobrażam sobie, że za 100-200 lat kiedy społeczeństwa europejskie zostaną wyparte (albo się ogarną - mniej prawdopodobne) obecne czasy będą postrzegane jako okres całkowitej ciemnoty (IQ spada...), degeneracji. Trudno szukać podobnego okresu w całej historii Polski.
Ludzie bali się wojny atomowej, a okazuje się, że zwykły konsumpcjonizm, materializm, wygodnictwo i porzucenie dotychczasowej kultury przez większą część społeczeństwa da znacznie gorsze skutki. Wojna atomowa skończyłaby się zniszczeniem kilkunastu miast i
Wyobrażam sobie, że za 100-200 lat kiedy społeczeństwa europejskie zostaną wyparte (albo się ogarną - mniej prawdopodobne) obecne czasy będą postrzegane jako okres całkowitej ciemnoty (IQ spada...), degeneracji. Trudno szukać podobnego okresu w całej historii Polski.
Ludzie bali się wojny atomowej, a okazuje się, że zwykły konsumpcjonizm, materializm, wygodnictwo i porzucenie dotychczasowej kultury przez większą część społeczeństwa da znacznie gorsze skutki. Wojna atomowa skończyłaby się zniszczeniem kilkunastu miast i

CH3j +377
Czekacie na sezon 2?
Czekacie na sezon 2?

źródło: 1000032387
Pobierz
Dziś Garmin zaproponował 36 minut biegania więc stwierdziłem, że spróbuję zrobić 5 km poniżej 35 minut. Pojechałem do lasu z psem i było całkiem fajnie do czasu, aż po 3 km postanowiłem zawrócić - pieseł wtedy wziął i się zepsuł i stwierdził, że dalej nie biegnie... Po krótkim odpoczynku wróciliśmy do samochodu spacerem. Może po prostu jest już za stary na takie bieganie (żona mi ostatnio uświadomiła, że on może mieć już 12 lat), a może miał dziś po prostu gorszy dzień.
Miłego dnia!
Tag do obserwowania moich postępów: #najwolniejszywykopekwsztafecie
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem #najwolniejszywykopekwsztafecie #barefoot
Skrypt | Statystyki
źródło: GarminConnect_20230817-071643
Pobierzźródło: temp_file8045362636193026617
Pobierz