Aktywne Wpisy

koralgola +16
Niebieski ma koszulkę, ktora ma chyba z 9 dziur powiedział mi, że jej nie wyrzuci tylko bedzie ją nosic po domu. Ostatnio znalazlam u niego w szafie ladna koszulke z jedna mala dziura na ramieniu to niech w niej chodzi. Proponowalam mu pieniadze na nowa koszulke a on ze nie, bo ją lubi, ma spoko material. Powiedzialam ze z niej zrobie szmate do podług to stwierdził ze bede spac na ziemi i

bartman28 +478
#tvpis ccoooooo? Ta scenka prezesa z telefonem to prawda jest???? Japoerdole myślałem że to fake, jakaś sztuczna inteligencja czy coś. Nie wierzę w nich... Jeszcze ten kot na oknie xD
To są #!$%@? kosmici
To są #!$%@? kosmici
Odpalcie sobie jako dźwięk w translatorze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W jaki sposób to, że mogę mówić, świadczy o transparentności kogo innego? A o Watykanie ja się tu w ogóle nie wypowiadałem, więc, czemu mnie "poprawiasz" w tej kwestii?
Ale to są narracje Aiszy po śmierci Mahometa xD Więc tak było. Burzysz się, bo teraz nie masz punktu zaczepienia xD
Bo ten ktoś podał to do wiadomości publicznej, w przeciwieństwie do tysięcy gwałtów księży ukrywanych przez władze kościelne. To
U mnie nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Trafił swój na swojego xD
Panowie, umówmy się może po prostu, że seks z 9 latką nie jest czymś normalnym, i jest to godne potępienia, a reszta to już raczej detale? xD
No ale to zostało podane publicznie, bo to muzułmanów nie gorszy przecież w zaden sposób, więc po co mieliby to ukrywać? Transparentność to nie przedstawianie łatwych do przedstawienia faktów.
Tylko ty zdradzasz objawy wzburzenia. Ciągle "xD", oskarżenia o jakiś brak punktu zaczepienia, mimo, że napisałem
Przecież sam ciśniesz bekę z jej wieku, to gorszy czy nie gorszy w końcu? Rzekomy "gwałt" był więc według ciebie łatwym do przedstawienia "faktem"?
Aisza była
źródło? Przecież podałem hadis, gdzie Aisza wyraźnie zaznaczyła, że dostała wybór czy chce wziąć ślub. Chcesz zaprzeczać faktom? Kolejny, co wie lepiej niż przekazy z kronik xD
@suspensor1917:
No jasne, wykopek wie lepiej od źródeł historycznych xD Czyli wszystkie są zakłamane, czy tylko te, które według islamofobów nie uderzają w proroka? XDD I podaj definicję przemocy seksualnej i jej źródło
@suspensor1917:
Jaki problem konkretnie? Ślub kobiet poniżej 18 roku życia w biednych krajach, lub w krajach o niskiej oczekiwanej długości życia (zapewne również wynikającej z biedy)?