Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, potrzebuje rady. Pracuje w korpo, spotykalem się pewien czas z dziewczyną z którą pracuje. Byl #seks . Rozeszliśmy się w złych nastrojach, teraz ona rozpowiada o mnie do innych pracowników, że mam małego penisa i mi nie stoi :D Raz faktycznie miałem taką sytuację, że był problem z małym, ale wtedy po prostu alkohol zrobil swoje. Nie rusza mnie to jakoś bardzo, no ale jednak głupio trochę przed innymi pracownikami. Myślicie ze powinienem zgłosić to do działu HR? Ja jestem starym pracownikiem na duzo wyższym stanowisku niż ona, ona w zasadzie dopiero niedawno zaczęła. Wiem wiem, nie powinno się wojować #!$%@? w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca #korpo #pracbaza #kiciochpyta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
teraz ona rozpowiada o mnie do innych pracowników, że mam małego penisa i mi nie stoi :D Raz faktycznie miałem taką sytuację, że był problem z małym, ale wtedy po prostu alkohol zrobil swoje.

@mirko_anonim:

jak rozumiec ten fragment?
Potwierdzasz, że masz małe prącie?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zrób oficjalne spotkanie wraz z nią i przy wszystkich potwierdź jej rewelacje, które rozpowiada za plecami oraz powiedz o jej wyglądzie czy jakimś defekcie w rewanżu. Możesz zyskać uznanie innych - męskiej załogi i przy okazji narobić jej wiochy za swoje zachowanie. Po takim czymś jak ma honor to zrezygnuje z pracy i pozbędziesz się jej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz