Aktywne Wpisy
ponury_stefan +905
Jest taka sieć punktów z bubble tea - nazywają się Crazy Bubble. Mają 205 lokali.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
LechuCzechu +256
Czy Konfederacja już się oficjalnie zeszmaciła niczym Kukiz?
#bekazprawakow #bekazpisu #konfederacja #polityka
#bekazprawakow #bekazpisu #konfederacja #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, potrzebuje rady. Pracuje w korpo, spotykalem się pewien czas z dziewczyną z którą pracuje. Byl #seks . Rozeszliśmy się w złych nastrojach, teraz ona rozpowiada o mnie do innych pracowników, że mam małego penisa i mi nie stoi :D Raz faktycznie miałem taką sytuację, że był problem z małym, ale wtedy po prostu alkohol zrobil swoje. Nie rusza mnie to jakoś bardzo, no ale jednak głupio trochę przed innymi pracownikami. Myślicie ze powinienem zgłosić to do działu HR? Ja jestem starym pracownikiem na duzo wyższym stanowisku niż ona, ona w zasadzie dopiero niedawno zaczęła. Wiem wiem, nie powinno się wojować #!$%@? w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca #korpo #pracbaza #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim:
jak rozumiec ten fragment?
Potwierdzasz, że masz małe prącie?
@mirko_anonim: prawnik i HR
────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów