Wpis z mikrobloga

@mariecziek: Od sprzątania będzie ekipa, a dzieciaki będą miały gdzie pobiegać. Ewentualnie będzie tak, że rodzina zamieszka na piętrze, a na parterze - obsługa. No chyba że dla niej osobny domek zbudują
  • Odpowiedz
@LittleOpa: koryto się kiedyś (mam nadzieję że w miarę szybko) skończy a koszty ogrzewania będą rosły dalej. Dlaczego ludzie upasieni na podatnikach zawsze budują takie szkaradztwa.
  • Odpowiedz
@LittleOpa: Niby z rozmachem, a wystarczyło jeszcze jedną kostkę dołożyć, i by było symetrycznie, z podwójnymi drzwiami. Dobrze, że z dirta nie budowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LittleOpa: byłem tam wczoraj - wygląda to dość komicznie tak po środku pustej działki. drzewa by dużo zmieniły, ale to kwestia lat zanim wyrosną odpowiednio duże. W ogóle po drugiej stronie drogi jest chata w której chyba w tej chwili mieszkają oraz coś a'la staw-park z dużą ilością wierzb płaczących (bardzo fajne drzewa), a za nim wybieg dla kilku tysięcy gęsi. A w ogóle to przy tej rezydencji jest ogrodzony
Drzamich - @LittleOpa: byłem tam wczoraj - wygląda to dość komicznie tak po środku pu...

źródło: IMG-4319

Pobierz
  • Odpowiedz
to się nabijano z niej, że nieudacznik musi z niej być bo nic tam praktycznie nie zgromadziła

@anakhin: wtórny analfabeto, wątpliwości budzi brak majątku w wykazie przy niezłych dochodach
  • Odpowiedz
@neonn: masz dobre oko , to dlatego że parter ma taką samą wysokość jak piętro , kolumny to żelbet może gipsem da się obłożyć , ale fakt ktoś strasznie p-----ł proporcje, nadal większość wisiorów , i potomków ruskich sołdatów na wykopie widzi klasycystyczny pałacyk szlachecki i myli go z białym domen XD
  • Odpowiedz