Aktywne Wpisy

Nutaharion +1028
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Variv +360
#januszebiznesu #inpost
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
źródło: temp_file5537368078065673974
Pobierz

Pamiętam jak z okazji apelów nosiliśmy krzesełka. Ja jak największa p---a brałem jedno albo dwa, ale oczywiście testosteronowi maczo z klasy musieli nosić po 10 naraz by pokazać wszystkim swoją dominację. Albo gdy na wf w jakichś grach drużynowych sam jak najwcześniej dawałem się wyeliminować przeciwnikom, abym potem nie musiał brać na swoje barki tego czy moja drużyna później wygra czy przegra.
Nie muszę wspominać że będąc facetem który nie potrafi rywalizować z innymi zmuszony będę szorować po dnie społecznej hierarchii i nigdy niczego nie osiągnę.
#przegryw #depresja #samotnosc #fobiaspoleczna
źródło: nft
Pobierz