Aktywne Wpisy

MGTOWPL +465
Wczoraj Ministerstwo Sprawiedliwości opublikowało oficjalną tabelę alimentacyjną. I zaczęło się piekło.
Kwoty alimentów wyliczane były od zarobków mężczyzny brutto, a płatności alimentacyjne przedstawiono w kwotach netto.
Efekt? W wielu przypadkach alimenty przekraczały realne zarobki ojca.
Tak, dobrze czytasz. Mężczyzna miałby oddawać więcej, niż faktycznie zarabia do ręki.
Kwoty alimentów wyliczane były od zarobków mężczyzny brutto, a płatności alimentacyjne przedstawiono w kwotach netto.
Efekt? W wielu przypadkach alimenty przekraczały realne zarobki ojca.
Tak, dobrze czytasz. Mężczyzna miałby oddawać więcej, niż faktycznie zarabia do ręki.
źródło: z32128236IH,-Wpadliscie-na-to-samo---Zwrot-ws--tablic-alimenta
Pobierz
Salido +222
Minął 28. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
122 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
125 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
122 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
125 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-13
Pobierz

Ja wiem, ja to rozumiem, ja to wręcz przyswajam że to jej praca, że pewnie pareset osób dziennie szcza tam i że ona ma prawdopodobnie w------e w to, rozumiem. Mi to w ogóle nie przeszkadza, nawet niech sobie popatrzy, serio mam to gdzieś, jej praca, przecież nie będzie przerywać co chwilę.
Dodam, że to nie dotyczy tylko tego kiejsca bo i basenów, kin, galerii handlowych, mojej pracy (XD) itd
Ale.
Odwróćmy sytuacje :
W damskiej toalecie podłogę myje mężczyzna, załóżmy w wieku 50 lat.
Rozumiecie to?
Tam kobiety chodzą nagie, półnagie, w ogóle nie nagie no i w sumie niektóre pewnie też się nie myją (u facetów jest, uwaga, dokładnie tak samo).
Wiecie jaki byłby skandal?
Nagłówek "50 letni obleśny mężczyzna podgląda kobiety pod prysznicem".
Nie pytajcie dlaczego tę pracę wykonują głównie kobiety (raz się spotkałem że robił to mężczyzna), nie mam pojęcia.
Do czego dążę? W sumie nie wiem, wiem że to ja dzwonie XD , ale chciałem posłuchać co ma szlachetne grono ekspertów do powiedzenia.
Głównie pytanie kieruje do rozowych, co o tym sądzicie?
Biorę po 200 złotych z konta każdej drużyny i słucham państwa!
#praca #sprzatanie #afera #pytanie #pytaniedoeksperta #pytaniedorozowychpaskow
ale rozumiem kobiety, i na ich miejscu też nie chciałbym żeby jakiś typ mnie podglądał