Aktywne Wpisy

oyche +571
czwartafaza +384
Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,

Ogranicz internet, uprawiaj duzo sportu, spedzaj czas z wartosciowymi ludzmi, czytaj ksiazki, nie chlej,
mi już bliżej do 40 niż nastolatka, też nie czuję obecnych trendów, ale mam córke 12 lat która niestety to chłonie
czy te czasy są lepsze czy gorsze? na pewno inne, pewnie dlatego to postrzegamy przez swoją młodość
Łapiemy się, że "Panie, kiedyś to były czasy" nie dotyczy tylko poprzedniego pokolenia a jednak każdego.
Ja ze względu na dzieci, staram się chociaż minimalnie być
@kazieczkowy: DX
@kazieczkowy: Nie jest. A raczej jest ale tylko ze względu na to, że ich najłatwiej urobić i przyciągnąć a mainstream jest tak naprawdę nastawiony na wyświetlenia bo od tego zależy ile kasy się wyciąga.
Co do reszty - były podobnego poziomu debilne programy i filmy tylko inaczej je odbierałeś. Różnica jest w tym, że obecnie korpa medialne mają o
Podstawowe pytanie jakie zadawałam było, gdzie szukasz muzyki, filmów, książek? Jak odpowiedź była jak twoja typu: to co mi podsunie radio, spotify, empik, reklama w telewizji