Wpis z mikrobloga

@MartaMartuska: najlepsze etui na telefon jakich w zyciu uzywalem to te oryginalne do iphonow. Moze klapki nie maja, ale sa idealnie dopasowane, mile w dotyku, dobrze spelniaja swoja role i dostepne wiele kolorow, a to wszystko za 35zl
  • Odpowiedz
@MartaMartuska: i w czym lepsze to od tego silikonowego? Przeciez skora to guwno, tak samo w samochodzie na fotelach xd pseudo prestiz, skora czlowieka sie poci i sie zaczyna slizgac, w zime zamraza, ale za to w lato powoduje oparzenia 2 stopnia
  • Odpowiedz
  • 0
39 lat i też uznaję takich etui z klapką jak dla typowego Janusza.
A dwa, brat miał to oryginalne applowskie. Z jednej strony skóra miła w dotyku, nie śliskie ale nie uwierzyłbym w jego możliwości ochrony w przypadku upadku.
Do tego szybko zaczęła się przecierać/wycierać.
Ale to chyba domena tych oryginalnych etui od producentów sprzętu. Znajomy ma case od Samsunga, taki podgumowany plastik, z którego szybko zaczęła schodzić ta guma. No i
  • Odpowiedz
@MartaMartuska Używałem przez 5 lat (org. 2 sztuki) i dla mnie git. XS upadł mi kilka razy na kostkę brukową i przeżył. Obecnie po przesiadce na sylikonowe w 14Pro średnio jestem zadowolony (śmieć się ślizga) Przynajmniej głupiego jabłka nie widać []
  • Odpowiedz
@MartaMartuska: nic nie poradzę, że skórzany to mnie się tylko z takim z klapką kojarzy i jakimś emerytem, podobne jak skórzane fotele czy kurtki. Taki jak na zdjęciu to w sumie to samo co silikonowe, jeden rabin powie że skóra lepsza, inny że plastik lepszy. I jedno i drugie po paru latach będzie wyglądać do dupy i trzeba kupić nowe
  • Odpowiedz