Aktywne Wpisy
akro81 +493
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
źródło: lodz
Pobierz
Dusk_Forest77 +224
Wykopki szybko róbcie protest, gówniany midas dostał bana na 2 tygodnie. Zmieniajcie awatary, spamujcie feed. Nie może być tak, że mafia deweloperska wam marszałka ucisza. #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gielda #afera #heheszki
źródło: 37dbfd6bac78c3cb14e5ba1ff7910f6b1be31c62f0d7d8f151d1fcdcfec26afa
Pobierz

Jednocześnie ta sama narracja stosowana jest do #polska, że oni to będą pierwsi którzy zwalą do reichu gdyby wybuchnęła #wojna i nie ma co ginąć za tych głupich pisowców/peowców, trzeba się pilnować żeby nie znaleźć się w rejestrach #mon i unikać #obowiazkowecwiczeniawojskowe
"Rusofilski pacyfista", dający tak doskonale rady jak porzucenie kraju w czasie napaści i robiący pojazdy po #wojskopolskie śmierdzi #onuca na kilometr, bo chyba wiadomo komu na rekę brak obronców w napadniętym kraju i woli oporu w społeczeństwie wobec najeźdźcy?
Po co? W jakim celu?
Wyglada to na działania prowokowane przez Rosje.
Radosław Sikorski, Tusk. To są podmioty które udźwignęłyby ciężar sytuacji.
A pisowcy? Kowalski Janusz? To splunięcia nie są warci
Pisiory potrafią tylko grać propagandą i pozorami. Mam nadzieje ze kiedyś za to odpowiedzą
@Corona-Regni-Poloniae: Bo tak jest, oni nie są głupi, tylko są biedni. Zeleński zamknął im granice i zmusza tych biedaków do walki za skorumpowany kraj. Myślisz, że taki zmobilizowany dwudziestolatek który idzie do okopu nie chciałby zamiast tego wylegiwać się z ukrainkami w
@Corona-Regni-Poloniae: i mam takie samo zdanie, a jednocześnie popieram Ukrainę (tak realnie, a nie jak gruwer)
Nie mam zamiaru
Konfiarze by od razu oddali się kacapom a pisiory są nieudolne i mocni w gębie
Mów do ręki.
Skończyło się eh
Jak to się ma do komentarzy Sikorskiego o zestrzeliwaniu białoruskich śmigłowców?