Wpis z mikrobloga

Dobra ostatni wpis i s--------m z tego dziadostwa na dobre, z góry przepraszam za spam ale sytuacja mnie zmusiła.
Zainstalowałem vivaldiego i w południe powoli przenosiłem karty, stwierdziłem że z operą jednak tak źle nie jest, przestała mi freezować po kolejnym przywróceniu do ustawień fabrycznych i myślałem niedługo na luzie przestanę użytkować ale kiedy życie daje ci kwaśne cytryny to zrób unik bo zaraz ci jebnie z baseballa.
Otworzyłem przed chwilą operę i już na starcie wiedziałem że coś jest nie tak, bo zamiast normalnie się włączyć pojawiło się to nowe s---------e logo i jego animacja, a w środku już nie tylko pierwszy kontekst wyczyszczony z 30 zakładek ale i drugi czyściutki, 980 zakładek poszło się j---ć ( z czego ok 200 które uważałem za wartościowe, bez reszty mogłem się obejść bez żalu) i żadnej nie da się przywrócić, do historii dalej nie da się dostać a ta mini historia nic nie pokazuje.
Moje konto znowu było wylogowane, synchronizacja ponownie wyłączona z jakiegoś powodu.
Operę mogę z czystym sumieniem odinstalować, wysłałem ticketa do opery bluzgając na nich i esa, najlepsze że kilka razy ticketa pisząc freezowało mi przeglądarkę więc musiałem wyłączać ją przez explorera i włączać aż wreszcie przekleiłem wiadomość z notatnika żeby zdążyć.
Tyle lat z tą przeglądarką, zacząłem od wersji mobilnej jeszcze na telefon który nawet nie był smartfonem a teraz ją tak uśmiercili w moich oczach, tak brutalnie, wykonano po prostu egzekucje tępym ostrzem.
#opera #chujwdupeoperze
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie tylko pierwszy kontekst wyczyszczony z 30 zakładek ale i drugi czyściutki, 980 zakładek poszło się j---ć ( z czego ok 200 które uważałem za wartościowe, bez reszty mogłem się obejść bez żalu)

@Uuroboros: masz na myśli karty (tabs)? Nigdy nie zostawiałem aż tak dużej ilości otwartych kart. Wszystko co interesujące trafia do zakładek (bookmarks), CTRL+D i po sprawie. A jeśli już zostawiasz karty, to do pomocy powinna służyć wtyczka
  • Odpowiedz
  • 0
@asd1asd tak czasem się zapominam i nazywam karty zakładkami, chodziło o karty.
Używałem opery od lat i nir wywinęła mi takiego numeru, używam edga od lat i nie wywinął mi numeru nawet firefox. Żal mi dupe ściska o tą nową beznadziejną opere
  • Odpowiedz
  • 0
@makaron25: ja już nie używam opery, wywaliłem do kosza. Teraz korzystam z vivaldi póki co jestem zadowolony choćby z tego że mogłem sobie grupować zakładki i robić wiele grup roboczych
  • Odpowiedz