Aktywne Wpisy
K-S- +612
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
vieniasn +173
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
Temat czy Raton czy Biegański był.
Łasicki czy Moltenis był.
Warto zatem poruszyć dlaczego Fazlagicia nawet na ławce nie ma, gdy wchodzi Olejarka, albo ten drugi wynalazek do środka pola. To robi się nie dziura, ale lej po b----e i jesteśmy niszczeni nawet przez Polonię Warszawa. Sapała na wiecznym L4 jest, Basha to kwestia 2-3 meczy aż się połamie i k---a chyba Sobol sam siebie wystawi do środka pola. Tachi to ŚO.
Ogólnie moje zdanie jest takie że w zespole nie powinno być defensywnego pomocnika, bo w naszych realiach jest to alibi dla piłkarza który nic w ofensywie nie pokazuje.
Co do tego Olejarki to on chyba nie jest defensywnym pomocnikiem, ale z przodu też nic nie pokazuje :D
Mnie bardziej dziwi, że przy takiej chujni w pomocy tak łatwo się pozbyliśmy Plewki,
@BigFeet: już wolę dać jakiegoś młodego z rezerw czy CLJ, Plewka był tyle czasu w klubie i jego jedyny przyzwoity okres to Hyballa, gdzie jego zadania to ciągłe bieganie, odbiór/przechwyt i oddanie na skrzydło. Jakoś nie widzę, by przy obecnym poziomie gry dał więcej.
Obawiam się, że nie wyszło dobrze i stąd zgłoszenie Fazlagica
W 99% to tylko formalność i wydaje mi się że to kwestia kilku dni zanim oficjalnie go potwierdzą.