@Pandillero: Jestem wieloletnim chadem magazynierem, mam tez niedokonczone prawko C+E. Pracujesz jako elektryk w fabryce czy jezdzisz gdzies po budowach? bo czasem mam jakies przeblyski w glowie, zeby zrobic sobie zawodowke elektryka.
@WozkowyUDT: Szczerze wolałbym jako utrzymanie ruchu zamiast budowy ale ten zawód mi się trochę z przypadku trafił bo mieli dość niski próg wejścia w firmie xd szukali kogoś na szybko to wysłałem papiery i mnie przyjęli. Za każdym razem jak jadę z kimś na konserwację p.poż, monitoringu albo czujników ruchu czy dymu do dużych zakładów to ci elektrycy z utrzymania ruchu mają wyjebongo od 8 do 16 a ja muszę
@Gnom545: ej a jak czasami mnie kłuje pikawa jak biorę wdech ale ustaje jak robię wydech to co to może być? Czasem jak wstrzymam oddech to ustaje szybciej
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
zawód: zawód dla rodziców
źródło: c248920272_bo_w_tym_kraju
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Energetyk