Aktywne Wpisy

mort555 +40
Posłanka KO z serduszkiem w klapie - Dżessika (Karina, Klaudia, Daria, czy jak jej tam) czyta podczas posiedzenia Sejmu gdzie i o której godzinie zbiorą się poszczególne sejmowe komisje.
Jej lico jest raczej nieskażone myślą. Widać, że "naiwne to i niewinne", cytując "Wesele" Wyspiańskiego (choć pewnie swój "przebieg" ma).
Pytanie: kto "takie coś" wybrał na posła? Czy właśnie takich Przedstawicieli Narodu chcieliście w Sejmie, sympatycy Tuska tworzący "większość parlamentarną"?
Serio? Nie rozumiem.
Jej lico jest raczej nieskażone myślą. Widać, że "naiwne to i niewinne", cytując "Wesele" Wyspiańskiego (choć pewnie swój "przebieg" ma).
Pytanie: kto "takie coś" wybrał na posła? Czy właśnie takich Przedstawicieli Narodu chcieliście w Sejmie, sympatycy Tuska tworzący "większość parlamentarną"?
Serio? Nie rozumiem.

Viado +361
Oho, wykopki teraz wielbią Tuska i Hołownię. Założę się że za rok będziecie ich nienawidzić jeszcze bardziej niż Pisowców. Każdego kto zaplusuje ten wpis zawołam równo za rok kiedy sobie przypomnicie prawdziwe oblicze tuska
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #sejm #tusk
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #sejm #tusk

Każdy, kto neguje postępujące zmiany klimatu, jest, nie bójmy się tego słowa, debilem.
Źródło: https://climatereanalyzer.org/clim/t2_daily/
#temperatura #pogoda #polska #swiat #globalneocieplenie #klimat #bekazpodludzi #bekazprawakow
@Stanley666: Powiedz mi ze nie potrafisz czytac wykresow bez mowienia ze nie potrafisz czytac wykresow. Zero zaskoczenia ze jestes klimatycznym denialista jezeli uwazasz ze tam sa pokazane wyniki tylko z pol roku xddd
@Kazdyziomzbierazlom: pierwszy dzień w internecie?
@Stanley666: Wykres pokazuje 50 ostatnich lat
@Panas: jest 50
no chyba że chcesz wyciągnąć wnioski takie, że ocieplenia klimatu nie ma, wtedy wystarczy chłodniejszy wtorek( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wnioski naukowe, podparte dekadami obserwacji i statystyk są jasne i już dawno wyciągnięte. Myślę że OP wrzuca to jako prosty obraz dla ludzi, którzy w naukę nie wierzą
@Davn: ja mam ostatnio takie głupie pomysły - a co jeśli ocieplenie klimatu jest powodowane przez "generowanie energii z niczego"? O co mi chodzi? Energia, która jest potrzebna cywilizacji z punktu widzenia atmosfery bierze się znikąd. Wydobywamy ropę czy węgiel, które przez setki tysięcy lat nie oddziaływały w ogóle na atmosferę, spalamy je wydzielając ciepło i