Wpis z mikrobloga

Co kupić iphone 14 pro max, czy s23 ultra? Zależy mi na szybkim działaniu systemu, szybkim przełączaniu aplikacji. Na telefonie siedzę codziennie przez kilkanaście godzin, więc dobrze by się nie nagrzewał. No i dochodzi jeszcze kwestia laptopa bo do samsunga mogę kupić book3 pro, jest ładny i ma fajny ekran, a za podobne pieniądze macbook air nie ma jakiś świetnych parametrów. Czy korzystanie z macbooka takiego będzie na conajmniej ok poziomie?

#apple #samsung #android #ios #cokupic #macbook
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CloudConnected: ja zrobiłem taka przesiadkę na iPhone i macbooka, jest ok, kiedyś ta różnica byłaby bardziej odczuwalna ale obecnie pracuje się podobnie. Plusem dużym Apple jest to, ze działa naprawdę szybko, i Mac i iPhone działają bardzo płynnie (długo się przyzwyczajałem do tego by na iPhone nie wyłączać aplikacji, bo nie ma takiej potrzeby). Ogólnie chyba musisz zobaczyć gdzie Ci będzie wygodniej.
  • Odpowiedz
@fokmarsel: Ale w ios16 nie masz launchera horyzontalnego, cofanie działa normalnie (robisz półkole na dole ekranu), animacje to już kwestia gustu, tak samo smooth scrolling (ja go lubię). I jak nie ma multitaskingu? :)
  • Odpowiedz