Wpis z mikrobloga

Co za qurwa przypadek, ze te dwa konta sa zawsze nieaktywne przy weekendzie i zawsze oba sa nieaktywne nigdy jedno tylko zawsze dwa. Zawsze. No ale wiadomo to nie sa multikonta. Dobrze mowie @Moderacja ? Bystroscia to wy nie grzeszycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tydzien temu podobny post wrzucalem i teraz potwierdza sie to co mowilem wczesniej xDDD
Post sprzed tygodnia: https://wykop.pl/wpis/72151381/wy-naprawde-w-tej-moderacji-nie-widzicie-ze-b----l
#p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem #s--s
kamil-tika - Co za qurwa przypadek, ze te dwa konta sa zawsze nieaktywne przy weekend...

źródło: Screenshot 2023-07-30 17-09-04

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@gdzie_mi_tu: jutro powrot i spamowanie do piatku i pozniej sobota-niedziela oba konta wygaszone i od nowa. O ile te dwa łajna pod moimi postami nie moga spamowac to irytuje mnie ze inni nie wrzucaja tych trolii na czarne lista i musze widziec ich wysrywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Runaway28: tez podobny styl spamowania i trollowania ale tutaj az tak ewidentnie sie te braki aktywnosci nie pokrywaja. No i akurat u mnie pod postami trzyma jeszcze jako tako rame chyba z obawy o czarna.
  • Odpowiedz
@kamil-tika: Kto kolwiek to jest uważa że kogoś uda się jej/jemu obrazić. Jeżeli to kobiety to nic innego jak słabe atencjuszki. No i każda mieszką za granicą i każda jedna tłucze się z arabem albo bambusem. XD
  • Odpowiedz