Wpis z mikrobloga

O ile poprzednie błędy wydawały mi się po prostu małą wiedzą montażystów tak teraz to już musi być troll.
Z drugiej strony u Friza non stop w napisach pojawia się: DLA CZEGO, DLA TEGO itd.
#friz #ekipa #mortalcio #genzie
MrBeast - O ile poprzednie błędy wydawały mi się po prostu małą wiedzą montażystów ta...

źródło: 4

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrBeast: mi się wydaje ze to od początku jest troll XD Jak podkładasz tekst w montażu to są boty które ci go poprawiaja gramatycznie, wiec oni specjalnie to zmieniają na błędy, zeby ludzie o tym wspominali. Co zrsszta działa bo niektóre tiktoki wypominające błędy ortograficzne maja w c--j wyświetlen
  • Odpowiedz
@Oskaros Dokładnie. Ludzie dumni z siebie i swojej spostrzegawczości w komentarzach się o tym rodpisują. Wykop i tiktok uruchamia się w 5 sekund a zasięg rośnie. Friz to ma łeb do takich rzeczy.
  • Odpowiedz
@Oskaros: Wiadomo, że jest to troll. Oni generalnie tam sobie robią jaja częściej jak się niektórym wydaje a później takie dzieci z tik-toka lub Konop, Wardęga jakiś robią im zasięgi odkrywając to lub robiąc z tego g---o news jakiś.
  • Odpowiedz