Aktywne Wpisy

WhyGuys +30
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale

SaintWykopek +29

Cześć ziomki z racji ze prowadzę firmę transportowa kilka busików, przestałem jeździć po europie i mam więcej wolnego czasu ale nie na tyle aby zajac się czymś konkretnym. Myslalem żeby wsiąść jakaś toyote i sobie coś tam dorobić do skarbonki ale tez mieć czas na prowadzenie firmy i być mobilnym.
Powiedzcie mi proszę jak wyglada temat z tymi wypożyczalniami samochodów właśnie skierowanych pod Bolta ?
Jest to w jakimś stopniu opłacalne żeby wziąć w najem długoterminowy pojazd od takiej wypożyczalni czy lepiej leasing z salonu ? Gdzie pewnie tez będzie problem z dostępnością takiej Hybrydy w gazie ?
Mam swoją Rav 4 z 2016 tyle ze diesel może takim samochodem tez by coś się udało ugrać ? Wyrobić licencje na przewóz ludzi to raczej nie problem.
Gdyby ktoś miał coś konkretnego do powiedzenia zapraszam
do dyskusji.
, kaukazu szczegolnie) odpanie wiec rynek bedzie nienasycony w kierowcow
Ukraincy ktorzy przyjechali przed wojna, po roku kupywali mieszkania za gotowke na obrzezach mojego wojewodzkiego miasta takze o takiej skali zarobkow mowimy. Oczywiscie to nie byla praca po 8h tylko bardziej 10.
jak to wyglada