Wpis z mikrobloga

Do "wystraszonych" sytuacją na granicy: załóżmy najbardziej agresywny scenariusz, o którym tyle jojczycie. Wagner wjeżdża do Polski od Białorusi. Dodajmy jeszcze trochę dramatyzmu - będzie nieco bardziej absurdalnie, ale więcej dreszczyku. Wagner wjeżdża razem z białoruskimi oddziałami. Czyli Białoruś wchodzi w stan wojny z NATO (xD)

Jaki według was wystraszonych sytuacja się w tym przypadku rozwinie?
#ukraina #bialorus #wojna
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SmartCheetah: ja wiem, ja wiem ! Przylecą samoloty i zrobimy nawóz z kacapów. Moze jeszcze dla zaznaczenia powagi sytuacji, zeby Agrofurer wiedział, że to nie ziemniaczki z ogniska r-----------y mu rakietami manewrującymi całą tą baze ulicznych muzykantów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SmartCheetah: Ostatnio właśnie Bartosiak u Zychowicza snuł jakieś urojenia że z Białorusi wjadą do nas BWP Wagnera oznaczone krzyżami jako konwój humanitarny i całe NATO zacznie panikować i nie będzie wiedziało jak zareagować.

Zychowicz spytał o to co moglibyśmy z tym zrobić Skrzypczaka, który spojrzał na niego jak na idiotę i odpowiedział:
-Jak to co? Spacyfikować! Okrążyć i zniszczyć!
  • Odpowiedz
@SmartCheetah W najbardziej pesymistycznym scenariuszu zagłębią się w nasze terytorium jakieś kilkaset metrów zanim zostaną zgruzowani. W optymistycznym wariancie giną już na samym przejściu granicznym.
  • Odpowiedz