Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +5
Czemu na pomorzu się mówi do wszystkiego 'wtedy'?
Kiedyś pracowałam tak, że dużo gadałam przez telefon z ludźmi i ci z północy mi mówili często 'dziękuję wtedy' a ja miałam takie ale kur.wa kiedy xD o co ci chodzi
Kiedyś pracowałam tak, że dużo gadałam przez telefon z ludźmi i ci z północy mi mówili często 'dziękuję wtedy' a ja miałam takie ale kur.wa kiedy xD o co ci chodzi

ale trzeba byc zjebem umyslowym zeby w srodku nocy spamowac #!$%@? obrazkami..

Co ważne -- wysłałem to na adres kontaktowy wydziału spraw obywatelskich, który był podany w poradniku Urzędu odnośnie zapytań w trybie dostępu do informacji publicznej.
Dziś dostałem odpowiedź.
Urzędnicy obsługujący skrzynkę kontaktową przekierowali moje pismo do wydziału, który się tymi sprawami nie zajmuje, więc odpisali mi, że nie są władni odpowiadać na moje pytania.
Tak się spławia obywatela w obywatelskim mieście, które bohatersko walczy o praworządność. XD
#gdansk
źródło: 1605188966045
PobierzAle urzędasy w UM Gdańsk to twardzi zawodnicy, zdaje się, że nawet Wy, @Watchdog_Polska polegliście w walce z nimi parę lat temu, odnośnie odtajnienia
załącznikami, ws. Partnerstwa Publiczno-Prywatnego dla Dolnego Miasta. Dostaliśmy odp. częściową i decyzję odmowną, ale sprawy dalej nie pociągnęliśmy.