#neuropa #konfederacja #4konserwy #wipler #mentzen #bosak #braun #aborcja #polityka Z dzisiejszej rozmowy Wiplera w RMF wynika, że jest za kompromisem aborcyjnym sprzed wyroku TK. Jestem ciekaw jak w tej kwestii dogada się z Mentzenem, Bosakiem i Braunem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Arnulf_z_Mentzenu: ja sie dziwie, ze tacy wielcy katolicy gietrzwaldzcy toleruja na listach swojej partii goscia ktory jest za eugenika i zabijaniem bombelkow ( ͡º͜ʖ͡º)
@Arnulf_z_Mentzenu: jakbys nie zauwazyl w Konfederacji czesto na jedna sprawr jest kilka pogladow i kazdy glosuje inaczej. To nie PiS czy PO gdzie kazdy musi miec takie samo zdanie na kazdy temat jak ich guru Kaczynski/Tusk.
@Marek_Licyniusz_Krassus: czesto ma inne zdanie NIE ROWNA SIE zawsze ma inne zdanie. W tej kwestii maja wspolnw zdanie tak jak w kwestii np konserwatyzmu w wielu sprawach. Zreszta jak maja obnizyc podatki jak nie maja sznas na samodzielne rzady? No chyba ze postawia to jako punkt do koalicji i wtedy koalicjant bedzie musial to zrobic inaczej nie stworzy rzadu. Oni maja rozne zdanie w glosowaniach ale ktore robi PiS a
Z dzisiejszej rozmowy Wiplera w RMF wynika, że jest za kompromisem aborcyjnym sprzed wyroku TK. Jestem ciekaw jak w tej kwestii dogada się z Mentzenem, Bosakiem i Braunem ( ͡° ͜ʖ ͡°)