Wpis z mikrobloga

@SzelmaMonisia: Nie ogarniam? Może i tak, ale to ty jestes koleznka wszelkich zjebów i jeszcze walisz tu scierwem. Nudzi sie co? Ogladanie patologi to za malo i tzrba bylo sie w nia w----c? Az tak teskisz za krajem? No to wracaj
  • Odpowiedz
@SzelmaMonisia: Kraj to również to co to oglądasz, wiec sie nie oszukuj, to ludzie itd. A co tam ogladasz glupia krowo, ty sie w to w----------s. Nie w Austrii, nie w austriacka patologie, tylko w polska? Kumasz. Czy masz za daleko do łba? Nie bylas u tych zjebow? U jakich? Sama wiesz i zgadnij w jakim kraju sa te zjeby i ta cala patologia. POLSKA kochana za ktora nie teskinsz,
  • Odpowiedz
@Bajkonur: poczekaj... nie bronie tu nikogo, bo w----------e sie w bliżyniackich braci to jedno wielkie XDDD a reklamowanie ich to jeszcze większe XDDD
Ale jak sobie śledze cyraxa albo innych lolcowów to jestem amerykaninem? Tak?
  • Odpowiedz
@Bajkonur: taak ...calymi dniami za PL placze ..masz racje ...dobra ...spadaj jelopie bo szkoda mi czasu na bezsensowna dyskusje...NAURA i pa pa
P.S.na Austriackich kanalach nie ma patologi i nie bylam u TYCH ZJEBOW ...buziaczki
  • Odpowiedz
@dyzmund: Nie jesteś wiadomo, ale to inna sytuacja. Polka, koleżanka Sławka w kontakcie z nim odwiedzająca szkolną itd. nie tęskni za Polską? Już pomijam rodzinę jeśli tu ją mam, ale .... @SzelmaMonisia Nie bylas? Nie widzialas, nie gadalas, pozdrowien nie nagrywalas ...no ok wierze ci tak samo jak twemu koledze slawkowi. Nie trzeba plakac, zeby tesknic.... nadal nie rozumiesz wyschnieta kretynko?
  • Odpowiedz