Wpis z mikrobloga

Ja bym chciał odejścia większości z tych kopaczy albo przynajmniej znacznej części. Santos powinien na złość tym księżniczkom powołać drwali z Ekstraklasy. Trener zbyt blisko piłkarzy: źle. Trener za daleko piłkarzy: źle. Trener po środku: źle.

Niech k---a s---------ą. Zero ambicji, zero walki i zaangażowania. Kupa w majtkach już w tunelu. Wychodzą obesrani i grają g---o, byle tylko nie wziąć na siebie odpowiedzialności za cokolwiek. Rzygam już chowaniem się za przeciwnikiem, żeby czasem piłki nie dostać. Rzygam podaniami w tył i boki. Rzygam lagą na Lewego. Rzygam dreptaniem po boisku, gdy trzeba walczyć o wynik. Rzygam ich paniką w naszym polu karnym.

#reprezentacja #mecz
jaqqu7 - Ja bym chciał odejścia większości z tych kopaczy albo przynajmniej znacznej ...

źródło: Screenshot_20230725-212126-650

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaqqu7: Złego trenera próbowałeś, innego trenera musisz spróbować. Mówię ci, stary, załatwię ci dobrego trenera. Nasze orły to naprawdę ewenement. Mam wrażenie, że to ten sam mechanizm, gdy dzieciak ze szkoły, po powrocie z kolejną jedynką, tłumaczy rodzicom, że to babka od matmy się uwzięła. Kiedy wreszcie jakakolwiek odpowiedzialność spadnie na samych piłkarzy?
  • Odpowiedz
@jaqqu7: sam miałem robić dzisiaj wpis, że trwa właśnie jakaś medialna nagonka na Santosa xD

Chłop niczemu nie zawinił, nie jego wina, że ta banda nie potrafi wygrać spotkania z pół-amatorami prowadząc 2-0 do przerwy xD
tutaj, żaden Guardiola czy Brzęczek nie pomogą...
  • Odpowiedz
@jaqqu7: z czegos to się bierze.. To jest nieprawdopodobne, że czołowy bramkarz jednego z topowych klubów w Europie ( badz co badz dalej, mowie o Juve) mowi na mistrzostwach, ze musi kopac w pole rozpoczynajac od wlasnej bramki, bo nie umiemy tego sami wyprowadzic. Ze wiekszosc pilkarzy nie probuje nawet 1na1, ze przegrywaja w glowie mecz stojac jeszcze w tunelu. Przeciez nawet bez "chcenia" powinni z palcem w du robić
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Polska reprezentacja zamiast ewoluować w kierunku Szwecji, czy innego mocnego europejskiego średniaka poszła w kierunku afrykańskich reprezentacji. Kłótnie o pieniądze, czy obrażanie się na trenera to afrykańska klasyka przed każdym turniejem. Brakuje jeszcze szamanów i (jawnego) powoływania kolegów do repry przez liderów (tak jak kiedyś w Nigerii brali Ekwueme z Polonii, bo podobał się Okochy, czy Kanu)
  • Odpowiedz
  • 1
@apaczessi Przecież kolegów już mieliśmy. Peszko bardzo dobry kumpel Lewandowskiego chyba tylko dla niego był powoływany.
@jaqqu7 Święte słowa, wszyscy won i grajmy ludźmi z ekstraklasy. Wyniki gorsze nie będą.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Szmaty najchętniej by nawet boga skazali na wyrzut - mimo iż to wszystko siedzi w głowie. Młodzi robią wszystko by się wykazać, za to starzy robią na pół gwizdka - nie mówiąc już o Lewandowskim, który jedyne co umie, to strzelać gole, lecz jako faworyt, to on nie istnieje.

PS Santos c---a z tego gówna ulepi, ale przydałby się jakiś zawodnik, który chwyciłby wszystkich za jaja ( ͡°
  • Odpowiedz
@kam966: niby tak, ale jak peszko wchodzil, to przynajmniej robil na skrzydle cokolwiek, a inni stali... I tak, jest to mega smutne. moze to wina ego chlopakow z topowych lig, nie wiem, ale fakt jest taki, ze maja problemy z mentalem. Na papierze jestesmy conajmniej mocnym sredniakiem, a na boisku walczymy z topem europy (mimo ze najczesciej przegrwamy), a z ogonami ledwo zwyciestwa, a ostatnio porazki.
  • Odpowiedz
  • 6
@jaqqu7 przestańcie ich po prostu oglądać. ja skończyłem z oglądaniem męczy gdzieś ok 2012 i nie żałuje . Teraz ich gra to jak oglądanie kiepskich, raz na jakiś czas coś fajnego się zadzieje ale w większości to padaka.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Szybciutko się zaczęło grillowanie Santosa. Widać, że odcięci od źródełka plotkarskiego dziennikarze jak zwykle robią koło d--y.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: Jak zawodnicy niemający na co dzień kontaktu z zawodowym futbolem mają grać w kadrze? Każdy z ekstraklasy starszy niż 21 lat powinien mieć bana na reprę. Jakby umiał grać w jakimkolwiek stopniu to by grał w innej lidze w tym wieku.
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że Ci kopacze nie potrafią sami ze sobą grać.
Z drugiej strony oczekiwałem jakiejś rewolucji we wszystkim a tu dalej ta sama polska szkoła gry.
  • Odpowiedz