Wpis z mikrobloga

Czemu facetom tak trudno zrozumieć, że jak pytają kobietę czy chce coś z np. Burger Kinga jak tutaj to mówi "nie" bo nie chce robić facetowi kłopotu i wyjść na roszczeniową, ale jeśli on o niej pomyśli i kupi tego dodatkowego burgera dla niej to będzie jej miło?

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow
WielkiNos - Czemu facetom tak trudno zrozumieć, że jak pytają kobietę czy chce coś z ...

źródło: temp_file668611886817372019

Pobierz
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: kiedyś kupiłem dwa batoniki, dla siebie i dla mojej. Swojego zostawiłem, ona swój przydział zjadła. Następnego dnia zjadła mojego więc kazałem jej odkupić. Odkupiła mi batonika. Za dwa dni chcę go zjeść więc sięgam do szafki a wtedy ona mnie przeprasza bo zjadła batonika którego odkupiła mi z powodu tego że zjadła poprzedniego. Zapytana dlaczego powiedziała że normalnie nie je batoników ale jak już był to kusił.
  • Odpowiedz
Moja, jak jej kupię, to drze sie, po co kupiłem, przecież nie chciała. A jak nie kupię, to skubie ode mnie. Nigdy tego nie zrozumiem.
  • Odpowiedz
„domyśl się” zawsze się źle kończy.

@Keris:
Ale to łatwo przewidzieć :).
Jak kobieta używa "domyśl się" i czegoś chce to znaczy "tak".
Jak kobieta używa "domyśl się" a ty czegoś chcesz to znaczy "nie".
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Kiedy zrozumiesz, że facet działa zadaniowo to twój świat stanie się lepszy.

Chcesz burgera? Tak. Po temacie.

Chcesz burgera? Nie.
Kupie jej burgera, bo pewnie teraz chce. Hmmm, a może chce jednak frytki? W sumie może i
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ale co ty porównujesz zrobić komuś niespodziankę a kupić komuś daną rzecz mimo że ta osoba jej nie chciała? To może pokażę ci to w kobiecy sposób, gdybym był z różową na zakupach i zapytał się czy dana sukienka jej się podoba a ona powiedziałaby że nie, po czym bym ją jej kupił na urodziny to zrobiłbym dobrze?
  • Odpowiedz
czy ty jesteś normalna? nie umiesz odpowiadać na pytania? facet zadaje pytanie i oczekuje odpowiedzi, logicznej, krótkiej, konkretnej, jak będziesz kłamać w tak prostych sprawach to nie zdziw się później.
  • Odpowiedz
@enron: tez racja, swoją droga zawsze mnie zastanawia w jaki sposob ta sieciówka się utrzymuje no przynajmniej w Europie
Gdziekolwiek bym nie był gdzie jest jakiś punkt gastro (przy autostradzie czy jakimś centrum handlowym) to zawsze mcdonalds pełny, kfc pełne a w Burger Kingu pojedyncze osoby xD
  • Odpowiedz