Wpis z mikrobloga

@2aVV: kolega kompletnie nie ogarnia różnicy pomiędzy słowami określającymi temperaturę. Zimno, ciepło gorąco, upalnie... To jest ten typ człowieka, dla którego poniżej 30 stopni zawsze jest zimno
  • Odpowiedz
@Bardamu: @PodniebnyMurzyn 25 stopni to sie pojawia o 15:30 na 30 minut, a cały poranek i późne popołudnie jest poniżej 20. Wracasz po 22 do domu? Prosze bardzo całe 13 stopni dla ciebie mordo XD To jest pogoda na listopad a nie środek lata. BTW w listopadzie w zeszłym roku w zakopanem było ponad 20C.
  • Odpowiedz
@gutizer: Rozumiem, że na zaprezentowaną przez OP'a pogodę masz już przygotowaną puchową kurtkę, czapkę i rękawice, skoro bawimy się w takie dziecinnie definicje ciepła/zimna.

• Odpowiedz
@2aVV: a kim Ty jesteś żeby wyznaczać czy chodzenie w spodenkach jest okej czy nie w miejscu publicznym ? Ależ jesteś sfrustrowany, nie wspomniałem nawet o tym co pisał OP, wyłącznie odniosłem się do Twojej wypowiedzi w której sugerujesz, że cały rok jest ciepło. W takim razie rozumiem, że kurtki ani nic takiego nie zakładasz bo przy minusowej temperaturze bądź lekko ponad tak jak napisałem wyżej, wygrzewasz sie chodząc letnio
  • Odpowiedz