Wpis z mikrobloga

• 0
@Nerlo_ajcats Nigdy nie byłem fanem Diablo i po trzeciej części utwierdziłem się w przekonaniu, że klikane crpegi od Blizzarda to powinny przejść jakiś lifting, albo w ogóle gatunek powinien umrzeć śmiercią naturalną a oni dalej to ciągną
  • Odpowiedz
@Krs90 : +1

ja też się świetnie bawiłem przez ~30 godzin, a potem stwierdziłem, że jak mam robić to samo jeszcze przez 60h to ja p------e taką zabawę xD

Ale mimo wszystko 30h dobrej zabawy było, więc wciąż lepiej niż w grach z singlem na 8h ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek ja miałem podobnie w tej części. Latasz greckim lowelasem i czyścisz mapę. Jest trochę komiksowo (umiejetność nie odnoszenia obrażeń podczas spadania to już czysta abstrakcja), machasz ognistym mieczykiem i jeździsz na jednorozcu. Ogólnie pocieszna gra. Ac Valhalla natomiast to w moim przypadku zupełnie inna bajka. Klimat wikingów był jeszcze Ok, ale w ogóle nie chciało mi się czyścić mapy. Nie miałem z tego żadnej przyjemności ani satysfakcji. Doprowadziłem wątek do
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: +1 Najlepszy AC z tych nowych oczywiście. Odkryłem całą mapę i to pierwsza gra, gdzie zrobiłem wszystkie misje poboczne i przyjemnością podróżowałem bo widoki zajebiste
  • Odpowiedz