Wpis z mikrobloga

@Rimbolo: autentycznie przez kierunek, w jakim idzie większość współczesnych kobiet, to się zastanawiam czy sobie jakiego femboya nie ogarnąć (tak - wiem że to poj##ane)
btw, ten uczuć kiedy inni mężczyźni są lepsi w byciu kobietami niż same kobiety ( )
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: znałem jedną laske z potwierdzonym autyzmem i prowadziła normickie dynamiczne życie z Oskarkami, a ten cały jej autyzm to było tylko bycie taką "sweet awkward" w pewnych momentach. Inne podejrzewające u sibeie autyzm to samo, dlatego tenże jest u kobiet rzadko diagnozowany bo nijak nie przeszkadza im prowadzić zycia
  • Odpowiedz
@Rimbolo: Kolejny dowód na to, że ludzie nie rozumieją i nie chcą zrozumieć osób na dnie.
Ocena inceli jako wybrzydzających toksyków, którzy mogą wieść normalne życie, ale przez swoje zło, świadome wybory i w ogóle czystą podłość zamiast krwi, tego nie robią bierze się z podobnego mechanizmu projektowania, z jakiego wynika ocena wszystkich mężczyzn jako seksualnych desperatów, agresorów i manipulantów. To, że istnieje jakiś odłam/ zupełnie osobna grupa ludzi, których
  • Odpowiedz
@H4X0r3Q: A właściwie jak to jest, femboye są zainteresowane mężczyznami, ja sam mam odchyły w kierunku kobiecej garderoby, ale być z drugim facetem sobie nie wyobrażam.
  • Odpowiedz
@Piesel-9:

ale być z drugim facetem sobie nie wyobrażam

No ja też nie, ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie wyjścia. Mi to nie o s--s chodzi, bardziej bym z takim chciał przykładowo oglądać filmy jakieś, będąc w siebie wtulonym czy coś (i tak - mam nasrane w
  • Odpowiedz