Wpis z mikrobloga

#kononowicz A właściwie to Kosno miał jakiś kontakt z Majorem? I skąd ma wogole hasło do jego kanału? Ech, wypożyczali se chłopa jak jakaś mastotke.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@badreligion66: W pewnym momencie zaczęli "pomagać" majorowi zarządzać kanałem, chyba jak wrócił z Niemiec. Na ile wiem tego ciecia co za lajty ostatnio odpowiadał u strusia Kosno mu podrzucił. Pierwsze lajty chyba sam Kosno organizował, ale cholera wie czy byłby to w stanie technicznie ogarnąć. Może już wtedy ten typ mu pomagać z tylnego siedzenia.
  • Odpowiedz
@Nexures: Ja to raczej tak do końca się nie orientuje co się dzieje w tym mlecznym uniwersum i kto dla kogo pracuję , stąd pytam. Wiem tylko, że raczej nie widziałem, żeby Kosno coś z Majorem nagrywał.
  • Odpowiedz
@badreligion66: W dużym skrócie. Ćpanie i chlanie majora było mało famili frendly więc starali się go pozbywać przy okazji rozpraw sądowych czy wizyt mopru, a sprowadzać gdy trzeba było kanał rozruszać. Kosno dostał ćpuna razem z jego kanałem w nagrode za bycie buforem dla lateksowej ekipy. Tam wszystko jest pod kontrolą nowaka a szkolniacy to tylko jego kukiełki które może oddać komuś innemu jak sie znudzi.
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal: Patrząc na to z boku to rzeczywiście niektórym jest bardzo trudno uwierzyć w to że takie uniwersum z menelami jest aż tak bardzo zinfiltrowane przez ludzi którzy chcą na tym zarabiać, ale wystarczy spojrzeć na każde inne "patostreamy" np. speluna ma swojego tresera albo uniwersum bonzo ma kogoś bardzo podobnego do "naszego" CEO.
  • Odpowiedz
@badreligion66: Staroszkolność to nie od kiedy oglądasz, ale czy rozumiesz co się dzieje. Kiedyś te pojęcie miało sens na rozróżnianie od kiedy się ogląda, ale jest wiele widzów co potrafią i od 2k18 oglądać a o sprawach zakulisowych mało wiedzą.
  • Odpowiedz