Wpis z mikrobloga

Bawi mnie to, że on rzeczywiście myślał iż jest rajdowcem xD stać na tuning, ale już nie było jaj pojechać na amatorski legalny rajd wypizdowia dolnego, bo nagle okazałoby się, że Mietek starym Clio kręciłby lepsze czasy na OS-ie i wielki mit o krakowskim rajdowcu jebnął by o glebę jak oni tym Renault xD
#krakow
Markowsky95 - Bawi mnie to, że on rzeczywiście myślał iż jest rajdowcem xD stać na tu...

źródło: roznosci-1

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 43
@Markowsky95 Za nastoletnich czasów też byłem motozjebem, który jeździł na "nocne wyścigi" w okolice fabryki Della w Łodzi i znam dobrze mentalność tych ludzi. Każdy myśli, że jak potrafi wcisnąć gaz i jechać z dużą prędkością, to jest super kierowcą, a kolejny wygrany wyścig tylko podkręca ego. Oczywiście prawie nikt nigdy nie próbował swoich sił na torze, bo po co... Moja przygoda z tym zidioceneim skończyła się wypadkiem podczas wyścigów, którego
  • Odpowiedz
@S-Type: brawo za ogarnięcie, po mocnym indycdencie ale dobrze że naszło ;)

@Markowsky95 większość sobie o sobie tak myśli, a jak wpada na szybę naklejka 200hp+Club to całkiem odwala xD

Sam jeżdżę prowokującym autem i można powiedzieć że toczę sie i sytuację typu Seba w BMW chcący się ścigać w mieście, są na porządku dziennym.
Zwykle udaje że nie widzę delikwenta, czasem udaje że będzie "pałowanie od swiatel" po czym młody
  • Odpowiedz
Nie rozumiesz tego typu człowieka.

@lycaon_pictus: a ja rozumiem. Jest to typ polaczka któremu odejbało z dobrobytu i nie potrafi żyć wg zasad ustalonych dla ogółu.
Wczoraj mnie taki mijał, ja pasem awaryjnym rowerem a on swoją zajebista tojotą musiał podjechać pod samą krawędź i oczywiście pierdzieć ze swojej rury po czym machał jeszcze łapą fakera. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem skąd w ludziach tyle flustracji i jadu żeby
  • Odpowiedz
"pamiętaj że na torze nie jesteśmy po to żeby się ścigać" -

@Pangia: Może chodzi o ściganie się z kimś wprost, zamiast po prostu szybkiej jazdy by kręcić czas? Takie sytuacje są ryzykowne dla postronnych. Co innego jak ścigasz się na kręcenie czasów i nie rywalizujesz z kimś blisko jak w normalnym wyścigu.
  • Odpowiedz