Aktywne Wpisy

sztywny_misza +22
Pomocy. Byłem z synkirm 5 letnim w sklepie, syn zjadl donuta. W natłoku zakupów zapomniałem o tym powiedzieć kasjerce żeby skasowala. Wyszliśmy że sklepu. Wybiegła za nami ochrona i kazała pokazać paragon. Pokazałem i zauważyli ze nie ma donuta. Kazali nam z nimi pójść. Nie chcieli żebyśmy za niego zapłacili, tylko wezwali policję odrazu. Policja przyjechała i chciała mi wystawić mandat 800 zł. Nie przyjąłem bo za co jak ja nic nie

LinQ +292
Byłem w Lidlu kupić sobie śniadanie to bydło dosłownie zabijało się o te głupie wkrętarki, ale ja sprytniejszy i zabrałem chłopowi z wózka gdzie miał chyba ich dziesięć
#lidl
#lidl
XDDDDDD (-‸ლ)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #prawo #rakcontent #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
(Moim skromnym zdaniem tak, jego nie.)
Etyka posługuje się takimi wymyślonymi przykładami, żeby ustalić zasady moralne uniwersalne do różnych sytuacji.
To jak to z torami, przekładnią i wyborem między śmiercią pięciu ludzi, a jednego.
Korwin pomija tutaj kwestię, czy
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, druga sytuacja. Jest sobie jakaś kobieta, powiedzmy że stwierdza iż nigdy nie chce mieć dzieci, dba o swoje ciało, jest mega wysportowana. Dlaczego zgwałcona ma znosić ciążę i wszystkie konsekwencje, które się z tym wiążą? Może ona chce mieć cały czas płaski
@look997: A ty nie szczyć się swoją wiedzą na temat starego dziadka, który #!$%@? głupoty jak "sprzedaż dziecka na wolnym rynku" itp itd.
Nieznajomość głupot Korwina to żadna ujma, co już trudno powiedzieć o ich znajomości.
No i standardowo: Tfu na kuca.
"Za grosz nie mam empatii. Kieruje się zimną logiką. Jak ktoś ma empatie, to nie powinien się zajmować polityką. Empatię trzeba zostawić w domu."
(nie wiem, czy dobrze zrozumiałem przedostatnie zdanie, bo JKM nawet mówić wyraźnie nie potrafi).
Kiedyś uważałem podobnie — najważniejszy była dla mnie program, suche fakty itp. Z czasem zrozumiałem, że to tak nie działa. Jeśli polityk nie jest odpowiednio psychicznie rozwinięty, nie ma
A sam JKM taki słynny obrońca wolności to akurat powinien z tego eksperymentu wywnioskować, że aborcja powinna być dozwolona. Skoro komuś nie wolno zabierać pieniędzy, żeby nakarmić dorosłego człowieka, dlaczego wolno zabrać zdrowie, żeby utrzymać przy życiu potencjalnego człowieka?
Przecież Hitler-Kikke ma racje tutaj, ale fakt że ciężko się go już słucha po 40 latach memłania tego samego:
Czy zgwałcona kobieta ma prawo do aborcji?
Czy dziecko w
@Jelen_Szlachetny: lewica chce abortowac tez 8-miesieczne plody
No tak, napisać głupi tekst jest łatwiej niż coś wiedzieć. xD
@rachuneksumienia: rozumny na poziomie korwińskiego odpada bez wyobraźni - kobieta ma być na 9 miesięcy wyłączona z normalnego życia, bo musi donosić bachora z gwałtu, chodzic wszędzie z brzuchem i na pytania o "maluszka" odpowiadać "a tak, faktycznie jestem w ciąży, ale oddam dzieciaka bo z gwałtu", a jak już
@andrzej-roman: przecież wszyscy wokół od lat mówią, że Korwin jest odklejony. I to wcale się nie zmieniło.
@Schwarzenberger: 1 - Bo lewak nie rozumie "tak/nie", to jeszcze nic złego. Problem pojawia się zaraz potem bo: 2 - lewak nie pojmuje logiki. Te dwa punkty do kupy tworzą wielką tragedię.
@Cadfael: Wygląda to na zestaw cnót lewackich. xD
Jak jej wstyd to niech go nie oddaje.