#czworka Hmm.. hmmmmmmm Czy w 2010 w radiu mogłem usłyszeć kawałki z 2000 tak często jak w 2023 słychać kawałki z 2013 roku? Tak trochę konserwatywnie nie? :D Wprowadźcie Radio Piątkę (✌゚∀゚)☞ Witajcie w audycji piątkowej! Z czym kojarzycie piątek? Z imprezowaniem! Radyjko .. nowego pokolenia. Nowi studenci .. i studentki, licealiści .. i licealistki ...
Żartowałem. ... Ale usunięcie Czwórki z UKW/FM było spadkiem popularności do kilku procent, tego co było 10 lat temu. Nadajniki DAB+ się przyjęły?
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Czy w 2010 w radiu mogłem usłyszeć kawałki z 2000 tak często jak w 2023 słychać kawałki z 2013 roku?
Tak trochę konserwatywnie nie? :D
Wprowadźcie Radio Piątkę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Witajcie w audycji piątkowej! Z czym kojarzycie piątek? Z imprezowaniem! Radyjko .. nowego pokolenia. Nowi studenci .. i studentki, licealiści .. i licealistki ...
Żartowałem. ... Ale usunięcie Czwórki z UKW/FM było spadkiem popularności do kilku procent, tego co było 10 lat temu.
Nadajniki DAB+ się przyjęły?
#polskieradio #radio #podcast
źródło: obraz_2023-07-14_133045006
Pobierz@rukh:
nie