Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Wyobrażam sobie jak by szła kiedyś ulicą ze swoim facetem i była świadkiem ulicznej kradzieży, której ofiarą padła inna kobieta. Od razu by było: Janusz ty jesteś prawdziwy facet czy nie weź idź biegnij za tym złodziejem. A potem gdyby złodziej sprzedał chłopu kosę by było łojezu.
Można iść na posterunek policji i wykorzystać swoje umiejętności perswazji do nakłonienia policjantów do działania, albo nie wiem: kibiców legii, narodowców ale nie, łatwiej najechać na nie przygotowanych do łapania przestępców seksualnych zwykłych chłopów i oczekiwać nie wiadomo czego.
#logikarozowychpaskow #p0lka #grazynacore #ksiezniczka
@WielkiNos: typowe myślenie kobiet ¯\(ツ)/¯
@lexico pewnie by nie sprzedał?
@Pszehooy: jak chcą bawić się w równouprawnienie to czemu nie?
@WielkiNos: sprzedałby, ale przecież kobiety o tym w ogóle nie myślą, albo lekceważą konsekwencje
To bardzo zabawne, że wspominasz o tym ponieważ kiedyś w Polsce dokładnie tak było i to nie dotyczyło tylko i wyłącznie przymusowych czynności seksualnych a na przykład kradzieży samochodów, wymuszania haraczy, pobić. Co prawda oczywiście istnieje takie coś jak ''zatrzymanie obywatelskie'', ale po pierwsze nie idziesz gościem na komendę tylko po policjantów dzwonisz po drugie muszą być dowody czyli trzeba
@Pszehooy: a to ile ja tych kobiet mam? xD
A ty jak taka
Niech gawiedź sobie radzi sama.
Mam dosyć kolejnego czytania "mordercy z policji" zabili niewinnego.
Pospólstwo nie docenia tej służby, więc pokażcie ludziska na co was stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie skamlecie teraz, "gdzie policja".
W dupie. Tam, gdzie wy ją macie, tak mam nadzieję, że ona będzie miała was.
@WyzwolonaPodrozniczka: na ciebie tam w redakcji hukają, siad
Jesteś feminazistką to zadbaj o siebie rozwydrzona dziewczynko, a nie płacz do mężczyzn żeby cię zawsze ratowali
Czekam na odpowiedź w poniedziałek rano jak wrócisz do pracy