Aktywne Wpisy

Pandzia_art +80
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (

źródło: 1000007960
Pobierz
lukiernaponczku +79
Moment w którym KO stworzy rząd z PiS po wyborach i zaczną się fikołki, które będą miały wytłumaczyć tę decyzję to chyba rzecz na którą najbardziej czekam w tych wyborach, nawet nie potrafię sobie wyobrazić fikołków posłów jak i wyborców KO i PiS, którzy zaczną tłumaczyć dlaczego do tego doszło i jak to musiało do tego dojść, chciałbym też zobaczyć Tuska, który odpowiada dziennikarzowi dlaczego już nie chce rozliczać PiSowców, gdy na marszu 4 czerwca obiecał wszystkim Polakom, że to zrobi XDDDD
@Kryspin013: no ma, tak samo jak KO czy PSLem.
Skoro już tu jesteś, jak zareagujesz, gdy dojdzie do sytuacji o której napisałem? Serio, poważnie pytam, jaka byłaby reakcja osoby, która głosuje na Lewicę czy tam KO, mnie na prawdę ciekawi jak to będzie tłumaczone i co będą sądzić
@Kryspin013: Niemożliwe partie prawicowe mają mogą mieć wspólne poglądy. Szok milion pytań bez odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale przynajmniej oryginalnie a nie jak reszta powtarzanie ciągle o koalicji
@artur-hemingway: sorry nie jestem konfiarzem. Jak do tego dojdzie będę zawiedziony i stracą zaufanie. Hejt po pisie jako kampania wyborcza żeby potem wejść w koalicję XD
@artur-hemingway: dokładnie tak, mam makro na f5 co 3 sekundy
@kulass: zaraz ci się kuce zesrają za nazywanie pisu prawicą
A niby czemu muszą działać razem, jak konfa ich nie poprze? Tzn. rozumiem, że partia "wstrzymał się od głosu" nadal będzie głosowac w ten sposób? Nie ma innych partii do koalicji?
Zreszta na razie wszystko wskazuje na to, że konfa to się jednak zdecydowanie opowie za pisem i razem będą jezdzic do Torunia na urodziny.
Jak narazie to dowody wskazują, że to konfa prędzej zrobi koalicję z pis
w sumie przesadziłem
Oni już są w koalicji ze sobą xD
@artur-hemingway: co? xDDDDDDDDDDDDDD
Na moje jeśli wyniki będą zbieżne z sondażami to będziemy mieli rząd mniejszościowy. Konfederacja poprze którąś z opcji (zapewne tą, u której więcej wynegocjują),
Typie, oni walczą ze sobą na noże, PiS używał nagrań Sowy dostarczonych przez ruskich agentów żeby obalić PO, od 8 lat cała propaganda wali w PO, szpiegowali opozycje do tego stopnia, że żydzi im musieli Pegasusa wyłączyć a Konfy to co najwyżej do TVP