Wpis z mikrobloga

#wroclaw #kredyt2procent #mieszkanie
Poleci ktoś stronę, agencje gdzie szukać albo mieszkanie we Wrocławiu? Chciałbym się załapać na kredyt 2%, ale to co przeglądam na olx czy otodom to jest jakiś koszmar. Interesowałoby mnie M1.5 ( ͡º ͜ʖ͡º), sypialnia z kuchniosalonem takie 33m2, ale jak widzę ceny po 12k/m2 to... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

drogo i jeszcze chcesz pokemona z biura karmić?

@marsjanin2012: Powodzenia bez biura. Prywatnych ofert jest może z 5%. Znaleźć coś się da ale wybór biedny.

@cytrynowysok: Agencje w 90% będą mieć dokładnie to samo co otodom, bo same tam wystawiają i tylko nieliczne mieszkania trzymają na wyłączność na swoich stronach. I przy tym metrażu nie licz raczej na wiele mniej niż 10k za metr i to z nastawieniem na remont.
  • Odpowiedz
Powodzenia jak nie robicie wszystkiego by tych pasozytow

@marsjanin2012: Ja tam patrzyłem na oferty bez pośrednika ale to nie zmienia faktu, że nikt rozsądny nie ograniczy sobie wyboru o 90%.
A ludzie korzystają z pośredników bo to najzwyczajniej w świecie wygodne. Podobnie zaczyna to wyglądać na rynku wynajmu, gdzie z roku na rok coraz więcej idzie przez pośredników.
  • Odpowiedz
@cytrynowysok łącze się w bólu, bo szukam tez ale ok 40m2. Jak z lat 80 budynek to można cos znaleźć za ok 10tys za metr, a jak jakieś nowsze to te metraże od 12 w zwyz (°°
  • Odpowiedz