Aktywne Wpisy
Linnior88 +14
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
JessePinkman38 +83
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Jest wybitnie wiarygodna w swym naganianiu na książkę kobiety sukcesu, byznesłoman, rentierki, producentki gier xDD -Otóż NIE (zadałem jej niewygodne pytanie na insta - dostałem bloka xD Pacz sama góra scr nr 1)
Tak wiarygodna, jak sprzedawcy magicznych garnków antyrakowych xDD Albo i nawet mniej, bo ci pierwsi jakoś potrafią uargumentować. Tutaj nie wiadomo jak się firma nazywa, nie wiadomo jak gra się nazywa. Ba, Dorota Skowronek chwali się bogactwem i sukcesami, ale nie wiadomo nawet jak wygląda. Jedyne co możemy zobaczyć, to jej pół twarzy. Co ma do ukrycia? Dlaczego nie chce się pokazać w całości?
Druga kwestia budząca wątpliwości to ten, rzekomo jej, wielki dom w którym... jakby nikt nie mieszkał, poza nią i kotami. Wstawia zdjęcia wielkiej chaty... ale pisze w komentarzach, że sama w niej sprząta. Więc stać ją na chate, ale nie stać na służbę? xD
Czyżby wynajęta chata, w której zawsze jest czysto? xD
Poprosiłem o dane KRS firmy tej pani. Co skończyło się banem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale zamiast choć trochę uwiarygodnić swoją działalność, owa pani woli kręcić tyłkiem odwrócona do kamery... xD
Hallo, Panie Stano #kanalsportowy ? Gdzie jesteś?
#instagram #scam #rozowepaski #logikarozowychpaskow #biznes #oszustwo #coaching #wynajem #marketing