Aktywne Wpisy
alkoJezus +340
I cyk, kolejna majóweczka bez alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
koala667 +136
Widzę że moda z Chin dotarła już do nas, jak miasto może wydawać zezwolenia na budowę czegoś takiego? (╥﹏╥)
#nieruchomosci #budownictwo #deweloperka #polska #patodeweloperka
#nieruchomosci #budownictwo #deweloperka #polska #patodeweloperka
Brak jakiegokolwiek doświadczenia zawodowego i kwalifikacji. Nawet prawa jazdy sobie nie wpiszę, bo go nie mam, a czasem go wymagają.
Wstyd w ogóle takie coś wysyłać, kto mnie potraktuje poważnie? Pojechać osobiście? To trzeba być pewnym siebie, a tu wejdzie przestraszony chłopaczek co nic nie umie i jest nieporadny manualnie. Co o mnie będą sądzić pozostali pracownicy? A jeśli będzie tam pracował ktoś kogo znam? Z marszu stanę się pośmiewiskiem. Do jakiej pracy mogę aplikować? Gdzie przyjmą kogoś niekompetentnego, bez żadnego doświadczenia i w dodatku mocno niewygadanego? I co ja mam zrobić w zaistniałej sytuacji? Jeszcze miałbym spore utrudnienia związane z dojazdem do niej. Jestem totalnym odpadem życiowym i społecznym. Nienawidzę siebie.
#przegryw #depresja #pracbaza #fobiaspoleczna
Idealne miejsce:
https://maps.app.goo.gl/uJuGDUwu6BBbWBsM6
Prawka nie wpiszę, języków nie wpiszę, nic nie wpiszę...( ͡° ʖ̯ ͡°)
No i to samo z dojazdem..
Jak każdy spierdoks może w IT jesteś dobry? Na sprzęcie się znasz? Programowanie jakieś? Sieci?
@thority: Myślałem żeby zacząć się tego uczyć kiedyś, ale chyba ciężko aktualnie znaleźć w tym pracę, za rok nawet i bym poszedł na studia zaoczne, może i na tę informatykę... Ale to miną lata nim będę miał odpowiednie umiejętności + nie wiem czy w ogóle mam wystarczające predyspozycje by je nabyć. Nie twierdzę, że muszę już
Ja na studia poszedłem po trzydziestce, i IT właśnie. Pomogło to bardzo potem w znalezieniu roboty, no ale było to parę lat temu już (zacząłem w 2012),
Więc chcę studiować, ale też chcę pracować, a to drugie jest sprawą problematyczną dla mnie, bo nie wiem co mógłbym robić, a się boję