Aktywne Wpisy

Niedobry +91
Kochajmy bliznich swoich... ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000027976
Pobierz
Salido +253
Minął 17. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
71 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
76 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
71 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
76 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-8
Pobierz

Rozważam skompletowanie prostej garażowej siłowni. Jako że przestrzeń jest dość ograniczona to wolałbym sprzęt który będzie leżał pod ścianą i w gdy najdzie czas na trening będę go po prostu rozkładał. Z tego powodu odpada niestety na razie rack i gryf.
Na początku myślałem nad:
- zestawem hantli stałych, do ~30 kg,
- ławeczką,
- matami,
- drążkiem do podciągania do przywiercenia do ściany
Niestety ceny za hantle mnie troche zaskoczyły. Oryginalny budżet zakładał powiedzmy max 5000 zł ale widzę że na prawdę ciężko będzie skompletować nowy sprzęt sensownej jakości w tej cenie. Opcje jakie widzę to:
1) polowanie na używane hantle na olx/allegro,
2) kupno hantli regulowanych. Polecacie jakieś konkretne? Te z którymi miałem styczność niestety nie były ani zbyt wysokiej jakości ani wygodne w regulacji. Na youtubie wyskoczyły mi też takie z "wbudowaną" regulacją (np. https://powerblock.com). Nie mam pojęcia czy są warte ceny.
Jak z ławeczką i drążkiem? Są jacyś sprawdzeni producenci/sklepy?
Komentarz usunięty przez autora
Jest
wtedy też kupując hantle możesz znaleźć takie gdzie możesz dokładać obciążenia tależami o takim samym otworze jak masz gryf
źródło: IMG-20230520-WA0003
Pobierzźródło: IMG-20230520-WA0006
Pobierzźródło: 20230408_110939
Pobierz